Orman Bölge Müdürlüğü Personeli Eğitimden Geçti

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli personel, “Takımdaşlık”, “Etkin İletişim Teknikleri”, “Doğru ve Etkileyici Konuşma” ile “Başarılı İletişim” eğitimi aldı.

Orman Bölge Müdürlüğü Personeli Eğitimden Geçti
 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ( BEBKA ) ile imzalanan protokol çerçevesinde Kurumsal Gelişim Eğitimleri tamamlandı . 10 gün süren eğitimlere kurum personeli eksiksiz katıldı . “Takımdaşlık” , “Etkin İletişim Teknikleri” , “Doğru ve Etkileyici Konuşma” ile “Başarılı İletişim” seminerleri alan personele daha sonra düzenlenen törenle sertifika verildi .

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun , bir araştırmaya göre insanların her yıl öğrendiklerinin yüzde 5’ini unuttuğunu belirterek , insanın kendisini yenilemesinin önemine işaret etti .


“Duyduğunu unutursun , gördüğünü hatırlarsın , yaptığını bilirsin . ” atasözünü hatırlatan Coşkun şöyle konuştu : “Duyduklarınızın , öğrendiklerinizin kalıcı olması için , yapın uygulayın , uygulananlar meleke olur , kalıcı hale gelir . Hepinize yapacağınız çalışmalarda heyecan , şevk ve gayret diliyorum . ”

Eğitimci Özden Bilgin , ilk olarak Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun’a katılım sertifikasını verdi . Ahmet Köksal Coşkun da eğitimcilerin yanı sıra kursa katılan personele sertifikalarını teslim etti .