Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

``Geçen hafta aldığımız Mersin Büyükşehir Belediyesigalibiyeti Galatasaray maçı öncesi büyük moral oldu``(fotoğraflı)SAMSUN - 24.

  01 . 2012 - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü`nün Antrenörü Kaan Artun , ``Geçen hafta aldığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyeti Galatasaray maçı öncesi büyük moral oldu`` dedi .

Artun , AA muhabirine yaptığı açıklamada , geçen hafta elde ettikleri galibiyetin verdiği moralle Galatasaray maçının hazırlıklarına neşeli başladıklarını söyledi .

Deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürdüklerini ifade eden Artun , ``Ligde iki hafta üst üste aldığımız mağlubiyet motivasyonumuzu düşürmüştü . Geçtiğimiz hafta iç sahada oynadığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçına da bu moral kaybıyla hazırlanmıştık . Karşımızda oynadığı son 8 maçın altısından galip ayrılmış bir takım vardı . Disiplinden kopmadan çalıştık . Karşılaşmada çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim . Ancak maçtan galip ayrılmak bize iyi geldi`` dedi .

Cumartesi günü Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Artun , ``Geçen hafta aldığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyeti Galatasaray maçı öncesi büyük moral oldu . Bu maçın hazırlıkları da yoğun şekilde devam ediyor . Rakibimiz karşısında istediğimiz oyunu ortaya koyup sonuca ulaşmak hedefindeyiz`` diye konuştu .

Samsun Basketbol Kulübü oyuncusu Deniz Çolakoğlu ise Galatasaray maçının kendileri için zor bir karşılaşma olacağını belirterek , ``Biz kötü bir takım değiliz . Bu maç bizim için bir fırsat olmalı . Takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyarsak , Galatasaray karşısında istediğimizi alacağımızı düşünüyorum . Hedefimiz hata yapmandan güçlü rakibimiz karşısında galip gelmek`` dedi .

( ÖRS-İSM-HRN )
Kaynak: AA