İbb, Fenerbahçe Karşısında Kazanmayı Hedefliyor

``Fenerbahçe`yi sahamızda çok iyi ağırlayacağız amapuansız göndermek için de elimizden geleni yapacağız``İSTANBUL - 24.

  01 . 2012 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor ( İBB ) , Spor Toto Süper Lig`de yarın sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor .

Hafta sonunda Manisaspor`u 3-2 yenerek , 8 maçlık galibiyet hasretine son veren lacivert-turunculu takım , Fenerbahçe karşısında da çıkışını sürdürmek istiyor .

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar , uzun bir aradan sonra Manisaspor karşısında aldıkları galibiyetin morallerini düzelttiğini dile getirerek , ``Yarın sahamızda önemli bir maça çıkacağız . Çok zor bir maç olacağını biliyoruz . Fenerbahçe`yi sahamızda çok iyi ağırlayacağız ama puansız göndermek için de elimizden geleni yapacağız . Şu an bulunduğumuz konum itibariyle galibiyete çok ihtiyacımız var . Bu maçı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız`` diye konuştu .

Dizar , Afrika Uluslar Kupası için milli takımında yer alan Zayatte , kart cezalısı olan Rızvan Şahin ile sakatlıkları bulunan kaleci Hasagic , Gökhan Süzen ve Ali Güzeldal`ın Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini belirtti .

Atatürk Olimpiyat Stadı`nda saat 18 . 00`de başlayacak karşılaşmayı , hakem Özgür Yankaya yönetecek .

( ERC-TAŞ-KAF )
Kaynak: AA