İl Özel İdaresi Yetkilileri, İlçelerdeki Tesisleri Yerinde İnceliyor

Samsun’un Terme ilçesinde bulunan Emiryusuf İçme Suyu Tesisi`ni ziyaret eden İl Özel İdaresi yetkilileri tesis hakkında bilgi aldı.



Merkezi Terme’de olan 22 köye hizmet veren kuruluşun çalışmalarını yerinde incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, AK Parti Grup Başkanvekili Dilaver Atlı, Terme İl Genel Meclis Üyeleri Fikret Oy, Kaşif Aksoy, Zafer Özcan ve Sabri Aslan ilçeye geldi. Terme Kaymakamı Fahri Meral tarafından karşılanan yetkililer, içme suyunun alındığı kaynaktan çökertme ve arıtma havuzlarına kadar kırsalda yaşayan vatandaşın evine ulaşan suyun tüm aşamalarını yerinde inceleme imkânı buldu.


Emek verilen, mesai harcanan yatırımları kimi zaman yerinde görmenin yeni fikirler üretmek kadar motivasyona da katkısının olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, 2002-2006 yılları arasında İl Özel İdaresi’nin büyük ölçekli içme suyu projelerinden olan gruba bu yıllar arasında 4 milyon liraya yakın kaynak aktarıldığı ve gruptan 22 köyün faydalandığını vurguladı.