Öğrenciler En Fazla Soru Bankalarına İlgi Gösteriyor

Adana`da bu yıl 5.

Öğrenciler En Fazla Soru Bankalarına İlgi Gösteriyor
kez açılan kitap fuarı büyük ilgi görüyor. Yayın evleri de gösterilen ilgiden memnun kalıyor. Fuarda öğrencilerin en fazla soru bankalarına ilgi göstermesi dikkat çekiyor.

Okul öncesi yayınlardan, lise son sınıfa kadar geniş öğrenci kitlesine hitap eden ürünlere sahip Zambak Yayınları, alışılagelmiş kitapla eğitim dışında barındırdığı zengin içeriğiyle elektronik yayıncılık eğitime yeni bir pencere açarak Hücreleme Yöntemine Göre hazırlanmış akıllı tahtaya uyumlu ve İnternet ortamına taşınmış kitapları fuarda öğretmen ve öğrencilerin istifadesine sunuyor.
Çukurova Kitap Fuarı 15 Ocak pazar gününe kadar açık kalacak. Kitap Fuarına Zambak, Coşku ile Değer Yayınları katılıyor. Zambak Yayınları Bölge Temsilcisi İsmail Özel, fuardaki stantlarına her kesimden büyük ilgi gösterildiğini söyledi.
Öğrencilerin özellikle soru bankaları konusunda hazırlanan kitaplara dikkat kesildiğini belirten Özel, "Kitap fuarı büyük bir boşluğu doldururken öğretmen, öğrenci ve ailelerin de kitapları daha yakından görmelerine imkan sağlıyor. Öğrencilerle yakın temaslarda kitaplarımızın ne kadar iyi hazırlandığını görüyoruz, bu yönde aldığımız teşekkürler de bunu gösteriyor. Hem kaliteli, hem ekonomik fiyatlarla sunduğumuz yayınlarda çeşit bolluğu da bu yöndeki ilgiyi artırıyor." dedi.
Bu arada, kitap fuarında öğrencilere stantlarda değişik bloknot ve kartvizitler hediye ediliyor.