Kardeş Okul Öğrencileriyle Buluşmanın Sevincini Yaşadılar

Adana`da Kardeş Okul projesi kapsamında Özel Burç Anaokulu’nu ziyaret eden ana sınıfı öğrencileri, kardeş sınıflarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kardeş Okul Öğrencileriyle Buluşmanın Sevincini Yaşadılar

Seyit Ali Onbaşı İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Burç Okullarında bulunan kardeş sınıflarını ziyaret etti. Aynı sınıfta derse giren çocuklar, öğle yemeğinin ardından çeşitli sosyal aktivitelerde bulundu. Yaşadıkları keyifli günü yaptıkları resimlerle ifade eden çocuklar, ata binerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Seyit Ali Onbaşı ilköğretim okulu Müdürü Hüseyin Dalak, Burç Okullarının başlattığı uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirerek, “Burç Okullarının Kardeş Okul projesi kapsamında okulumuzun ana sınıflarından birini kardeş olarak tercih etmesi bizi gururlandırdı. Onlarla yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Kardeş Okul projesinde dört okulun yer aldığını belirten Burç Anaokulu Müdürü Ramazan Başol ise, projenin amacının birlik, beraberlik ve kardeşlik adına çocukları bir araya getirmek olduğunu belirtti. Var olan imkanların paylaşılmasının önemini vurgulayan Başol, bir sonraki aşamada velilerin de içinde yer alacağı bir projenin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.