Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?

Eski Jitem elemanı ve itirafçısı Abdulkadir Aygan ve Emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı ve Jitem elemanı Hüseyin Oğuz, Uğur Mumcu'yu emekli yarbay Aytekin Özen'in öldürdüğünü öne sürdü.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Med-Cezir”in bu haftaki bölümünde varlığı oldukça tartışılan JİTEM masaya yatırıldı. Programa Emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı ve Jitem elemanı Hüseyin Oğuz, eski korucu ve Jitem haber elemanı Bedran Akdağ konuk olarak katılırken, JİTEM itirafçısı Abdulkadir Aygan’da programa telefonla bağlandı.
Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?
-MED-CEZİR’DEN GAZETECİLİK BAŞARISI
Usta gazeteci Latif Şimşek ve Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtlayan konuklar, bugüne kadar gizli saklı kalan bir çok konuyu gün ışığına çıkardı. Uğur Mumcu suikastının failine dair çok önemli iddialarında gündeme geldiği programa telefonla bağlanan eski Jitem elemanı itirafçısı Abdulkadir Akyan çok önemli iddialarda bulundu. Uğur Mumcu suikastında Jitem’in parmağı olduğuna işaret eden Özen, Uğur Mumcu’nun katilinin de öldürülen JİTEMCİ binbaşı Cem Ersever ve emekli yarbay Aytekin Özen olduğunu söyledi

-UĞUR MUMCU’YU KATLETTİLER

Abdulkadir Aygan gündeme bomba gibi düşecek iddiasını şu cümlelerle dile getirdi;
“Cem Ersever ve yardımcısı Aytekin Özen Ankara’ya tayin olmadan önce, Diyarbakır’da C-4 patlatıcıları denediler. Ankara’ya tayin olurken, yanlarında bir sürü belge ve patlayıcı götürdüler. Gitmeden önce Ersever ve Özen’in Uğur Mumcu hakkında birçok olumsuz konuşmalarına tanık oldum. “O kaşınıyor, akıllı durmuyordu” diyorlardı. Uğur Mumcu yazılarıyla PKK’yı ve JİTEM subaylarını rahatsız ediyordu. PKK Mumcu’yu MİT elemanı olarak görüyordu. Gerçekler kurcalanıp ortaya çıkarılınca PKK ve JİTEM arasındaki bağlantı ortaya çıkınca işleri bozulanlar oluyor.” dedi.

-MUMCU’YU JİTEM ÖLDÜRDÜ
Moderatör Latif Şimşek’in “Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?” sorusuna ise Aygan “Benim edindiğimi izlenime göre bu olay olunca ben ilk onlardan şüphelendim . Yanlarında C-4 leri götürmüşlerdi. Suikasttan sonra benim ilk şüphelendiğim JİTEM oldu. Aytekin Özen zaten patlayıcılar üzerine uzmandır.

-C-4’LERİ ANKARA’YA GÖTÜRDÜLER
Emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı ve Jitem elemanı Hüseyin Oğuz’da Abdulkadir Aygan’ın açıklamalarına katılarak, Uğur Mumcu’yu Aytekin Özen’in öldürdüğünü öne sürdü. Aytekin Özen’in istihkamcı bir subay olduğunu söyleyen Oğuz “Aytekin Özen bir tahrip uzmanı ve Cem Ersever’in yardımcısıdır. JİTEM’de çalışmıştır. Kod adı da Celil’dir. Kitabımda şifrelerle söylemiştim burada artık çok açık anlatıyorum, isimlerle veriyorum. Uğur Mumcu’yu yazılarından dolayı çok severdim. Mumcu birilerini rahatsız etti. Kürt dosyası diye kitap yazıyordu. Eğer ki 15 dakika daha önce o albay telefon etmiş olsaydı Uğur Mumcu’ya bugün Uğur Mumcu katledilmiş olmazdı. Çünkü ben 13 kilo C-4 olduğunu söylüyorum. 92 yılında Ersever ve Özen bu patlayıcıları Ankara’ya götürdüler. Bunu bilmeyen yok ki. Uğur Mumcu’nun suikastında kullanılan patlayıcı bana göre C-4. Bunlar rast gele eylemler değil.” dedi.

Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?
Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?
-"YEŞİL", MEHMET AĞAR'DAN TALİMAT ALIYORDU
-AHMET TÜRK "YEŞİL"'LE YEMEK YEDİ
-BDP'Lİ SEKRETERLER JİTEMCİLERLE DOST HAYATI YAŞIYORDU

Abdulkadir Aygan, Doğu ve Güneydoğu’da birçok faili meçhul cinayette ismi geçen “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'dan talimay aldığını ve Yeşil'i yurt dışına Mehmet Ağar'ın çıkardığını öne sürdü. Aygan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın kendisine Sakık kardeşler ile görüştüğünü söylediğini öne sürerken, Yeşil'in Ankara Gölbaşı'nda ki lüks bir restorantta BDP'li Ahmet Türk'le de başbaşa yemek yediğini ve bu yemeğin görüntülendiğini iddia etti. Aygan ayrıca BDP'de çalışan bayanların JİTEM'ci subaylarla ilişki kurduğunu ve bilgi sızdırdığını söyledi.
Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?
Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?
-"YEŞİL" YAŞIYOR, HAYATTA
-Emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı ve Jitem elemanı Hüseyin Oğuz ise Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın hayatta olduğunu öne sürerek "Oğlu tarafından bana babasının itirafçı olmak istediğini iletildi. Bana göre yeşil yaşıyor." dedi.
Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?

BEYAZ GAZETE