Silopi`de `dermansız Dert`in Film Çekimleri Tekrar Başladı

Şırnak`ın Silopi ilçesinde çekimlerine başlanan `Dermansız Dert` adlı sinema filmi çekimlerine Ramazan ayı nedeni ile verilmiş olan ara sona erdi.

Silopi`de `dermansız Dert`in Film Çekimleri Tekrar Başladı
Film çekimleri yeniden başladı.

Birbirini seven iki gencin arasına giren ağa ve ağanın oğlunun zulme karşı verdiği mücadelenin konu aldığı filmin yönetmeni Mesut Bilişik, Ramazan ayı dolayısı ile ara verilen film çekimlerine yeniden başladıklarını söyledi. Yönetmen Bilişik Film çekimlerin Kasım ayı ortalarında sona ereceğini, 2012 yılının hemen başlarında seyirci ile buluşacağını söyledi.

Mesut Bilişik şöyle dedi: “Sineması olmayan şehirde kendi imkanlarımız ile film çekiyoruz. Film çekimlerimiz oldukça neşeli geçiyor. Bütün arkadaşlarımız elinden gelen bütün imkanlarını kullanıyorlar ve bunda da çok başarılı oluyorlar."
Gençlere sanatın yolunu açmak istediklerini belirten Mesut Bilişik, "Maddi imkanlarımız yeterli olmasa da kendi çabamızla bu filmin çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Film çekimleri Kasım ayı ortalarında sona ermesini bekliyoruz. Dermansız Dert adlı filmimiz 2012 yılının hemen başında seyirciler buluşacaktır." diye konuştu. Mesut Bilişik, ayrıca filimde kendilerine destek sağlayan herkese teşekkür etti.