Kesob Başkanı Öztürk, Ahilik Haftası Kutlamalarına Davet Etti

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, bu yıl 24.

'sü kutlanacak olan Ahilik Haftası kutlamalarına herkesi davet etti. Öztürk, "Bu bayram esnafın bayramı, başta esnaflarımız olmak üzere tüm halkımızı bu bayrama davet ediyoruz." dedi.

Kırşehir yöneticileri ile 9 aydır yoğun bir program hazırlığı içerisinde olduklarını anlatan Öztürk, "Vatandaşların da ilgisini çekecek ve katılımını sağlayacak bir kutlama programı ortaya koyduk. Buradaki amacımız, geleneksel olarak her yıl kutlanan Ahilik Bayramı'nı ülke gündeminde tutmak ve en üst katılımı sağlamak oldu. Bu yılki kutlamalara herhangi bir değişiklik olmaması durumunda Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da katılımını bekliyoruz. Bunun yanında, kutlama programı içerisinde oldukça yetenekli ve beğeni toplayan sanatçıların konserlerine de yer verdik. Kutlamaların yapıldığı hafta içerisinde ünlü sanatçılar Ahmet Özhan, Funda Arar, Emre Aydın ve Kıraç sahne alacaklar. Ayrıca, farklı ülkelerden ve yurt içinden gelen halk oyunları ekipleri Ahilik Haftası'na gösterileriyle renk katacaklar." şeklinde konuştu.
İyi bir program hazırladıklarını belirten Bahamettin Öztürk, başta esnaflar olmak üzere bütün halkı 24. Ahilik Haftası ve 47. Esnaf Bayramı kutlamalarına davet etti.