Niang gidiyor Gyan geliyor spor da son dakika

Kadıköy'ün üç atlısı! Niang'in Katar'a transferini bekleyen Fenerbahçe, bu boşluğunu hemen Asamoah Gyan ile dolduracak. Sercan Bursa'dan Yobo da Everton'dan kiralanacak

Niang gidiyor Gyan geliyor spor da son dakika
Emenike, Güiza, Lugano ve Santos'un satışıyla hüzünlenen Fenerbahçe taraftarının yüzü yeniden gülecek, yeni sezona daha bir umutla bakacak gibi görünüyor.

SOL KANAT TAMAM!
İsviçreli Reto Ziegler'in Juventus'tan kiralanmasıyla sol bek mevkindeki problemi halleden Fenerbahçe yönetimi, şimdi 3 isme daha Sarı-Lacivertli formayı giydirmeye hazırlanıyor.

GYAN'DA YOL KATEDİLDİ
Premier Lig'de Sunderland forması giyen forvet oyuncusu Asamoah Gyan ile temaslarını sürdürenh ve ciddi bir yol kateden Fenerbahçe, Niang'ın Katar kulübüne satışının gerçekleşmesinin hemen ardından Ganalı futbolcuyu transfer edecek. Eğer Niang'ın satışı gerçekleşmezse Gyan için kiralama yoluna gidilecek.

YOBO YÜZDE 90 BİTTİ
Geçen sezon gösterdiği performansla hem teknik patron Aykut Kocaman'ın hem de Sarı-Lacivertli taraftarların beğenisi kazanan Nijeryalı stoper Joseph Yobo'nun işi ne yüzde 90 halledilmiş durumda.

Gyan Niang'a bağlı
Katar'dan Al Saad ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain'in istediği Niang için F.Bahçe 8 milyon euro peşin para istiyor. Senegalli golcünün transferi için Araplarla pazarlıklar sürüyor. Niang satılırsa forvetteki boşluk Gyan ve El-Arabi'den biriyle doldurulacak. İtalyan basını ise F.Bahçe'nin Luca Toni'nin peşinde olduğunu ileri sürdü. Joseph Yobo ile yıllık 2 milyon euroya anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Everton ile yapılan görüşmelerde de sona geldi

Fenerbahçe'de transfer döneminin bitimine 1 gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Katar'dan Al Saad ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain Kulüpleri'nin yıllık 4 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklif ettikleri Niang için iki kulüp ile sarı-lacivertliler arasında kıyasıyla pazarlıklar yapılıyor. Arap kulüpleri Senegalli golcünün transferi için F.Bahçe'ye bonservis ücreti olarak 8 milyon euro teklif ederken bu transferde tek sıkıntının sarı-lacivertlilerin paranın tamamının peşin olarak ödenmesini istemesi. F.Bahçe, Niang'ın Arap kulüplerine transferi için pazarlıklar sürdürürken Senegalli golcünün takımdan ayrılması halinde yerine gelecek forvet konusunda da arayışlarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Sunderland'da forma giyen Ganalı forvet Asamoah Gyan ve Al Hilal'de forma giyen Faslı golcü El-Arabi'den biri Niang'ın Al Saad ve Al Ain Kulüpleri'nden birine satılması halinde transfer edilecek. Defanstaki sorunu çözmek için Yobo ile yıllık 2 milyon euroya anlaşan sarı-lacivertliler, Everton ile de yapılan görüşmelerde sona yaklaştı. F.Bahçe, Yobo'yu kiralayıp sözleşmesine satın alma opsiyonu da koyacak. Bu arada İtalyan basını F.Bahçe'nin Juventus'un golcüsü Luca Toni için girişimde bulunduğunu öne sürdü.

F.Bahçe'de sakatlık alarmı

F.Bahçe'de milli takımdan sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Gökhan Gönül ile Emre Belözoğlu'nun durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Gökhan'ın sakatlık nedeniyle Süper Lig'deki ilk 2 haftada forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Sağ alt baldırı kas bölgesinde ikinci derecede zedelenme bulunan Emre'nin ise 15 gün sahalardan uzak kalacağı bildirildi. İki oyuncunun da ligin ilk maçı olan Ordu karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı duyuruldu.


F.Bahçeliler 1 günde 1 milyon TL peşinde

F.Bahçeli taraftarlar, futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında sıkıntılı günler geçiren kulüplerine maddi destek sağlamak üzere harekete geçti. Sarı-lacivertli taraftarlar kulübe destek olmak için '1 Günde 1 Milyon TL' sloganıyla bugün kulübün lisanslı ürünlerinin satışını gerçekleştiren Fenerium mağazalarından alışveriş yapmak üzere internet ortamında örgütleniyor. Taraftar siteleri, "(Ben Fenerbahçeliyim! Kulübüme 1 günde 1 milyon TL kazandırırım) diyen tüm taraftarlarımızı Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton Fenerium Mağazası'na davet ediyoruz" açıklamasıyla taraftarları kulübe destek olmaya davet ediyor

Sıcak saatler
Gyan için pazarlıklar sürerken, Luca Toni ismi de sürpriz şekilde öne çıktı. Fenerbahçe iki santrfor birden de alabilir
Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Emenike, Güiza, Lugano ve son olarak da Santos'u satan sarı-lacivertli ekip, bu oyuncuların yerlerini maliyetleri düşük oyuncularla takviye etmeye çalışıyor. Ancak zaman iyice daraldı. Zira transfer mevsimi yarın kapanıyor. Ziegler'i kadrosuna katarak solda Santos'un boşluğunu dolduran Fenerbahçe, forvetteki eksiklerini de gidermek için girişimlerini hızla sürdürüyor. Sunderland'de forma giyen Gyan, üzerinde en ciddi çalışma yapılan isim.

Niang için 7.5 milyon euro
F.Bahçe, Gyan'ın kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışırken, Luca Toni de forvet adayları arasında sürpriz şekilde öne çıktı. Tuttosport, sarı-lacivertlilerin 34 yaşındaki oyuncu için Juventus ile görüştüğünü yazdı. Bu arada Arap takımı Al Saad'ın Niang'a karşılık 7.5 milyon euro teklif ettiği, Fenerbahçe'nin kararını yarın vereceği iddia edildi. Niang giderse, Fenerbahçe iki santrfor birden alacak.

Juventuslu Ziegler'i transfer eden Fenerbahçe, geçen sezon alamadığı Asamoah Gyan'ı Sunderland'dan kiralıyor. Sunderland'ın başkanı ise Ganalı yıldızı satmak istiyor. Niang gitse de kalsa da Gyan geliyor.
Juventuslu Ziegler'i transfer eden Fenerbahçe, geçen sezon alamadığı Asamoah Gyan'ı Sunderland'dan kiralıyor. Sunderland'ın başkanı ise Ganalı yıldızı satmak istiyor. Niang gitse de kalsa da Gyan geliyor.

Emenike, Güiza, Lugano ve Santos'u satarak önemli bir maddi kaynak oluşturan Fenerbahçe, transferde dur durak bilmiyor. Juventus'un İsviçreli sol beki Reto Ziegler'i çok büyük ölçüde kadrosuna katan Sarı-Lacivertli kulüp, şimdi de geçen sezon transfer etmek için büyük uğraş verdiği Asamoah Gyan'ı İstanbul'a getiriyor. Ganalı golcü için İngiliz Sunderland kulübü ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertli yönetim, bu futbolcuyu satın alma opsiyonunu da alarak 1 sene kiralık olarak oynatmayı planlıyor.

BAŞKANLARI SATMAK İSTİYOR

Sunderland Başkanı Niall Quin ise Gyan'ı öncelikle Fenerbahçe'ye satmak istiyor. Ancak gerçek şu ki Niang kalsa da gitse de kiralık ya da bonservisiyle birlikte Gyan Kadıköy'e geliyor.