Manisa Valisi Daşöz: Hizmet İçin Herkesin Önerisine Açığız

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, şehrin çok önemli değerlere ve önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Manisa Valisi Daşöz: Hizmet İçin Herkesin Önerisine Açığız
Amaçlarının şehre ve halka hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, bu konuda herkesin hem katkısına hem de önerisine her zaman ihtiyaçları olduğunu söyledi. CHP Manisa milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel ve Sakine Öz, CHP İl Başkanı Turgay Koç, Merkez İlçe Başkanı Engin Uzan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Daşöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Daşöz, “Amacımız, bu şehre ve halkımıza hizmet etmek. Bunu yaparken birbirimizden ilave enerjiler bulduğumuzda, ilimiz için biraraya geldiğimizde, güzellikleri birlikte oluşturup paylaşabildiğimizde hepimiz için en güzel sonucu elde etmiş olacağız. Bu anlayışla görev yapacağız. Bu konuda herkesin hem katkısına hem de önerisine her zaman ihtiyacımız olacak. Bunu Manisa için başarmamız gerekiyor. Zamanın bizden beklediği ve istediği görevin bu olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Ören ise CHP milletvekilleri olarak Manisa’ya yapılacak her yatırım ve hizmette Daşöz’ün yanında olacaklarını söyledi. Önemli olanın Manisa’nın daha güzel ve daha iyi şeyler kazanması olduğunu söyleyen Ören, “Manisa’nın 10 milletvekili var. 10 milletvekiliyle birlik olup Manisa’ya güzel hizmetlerin gelmesinde bizim de katkımızın olduğu an CHP’li milletvekili, il başkanım ve örgütüm olarak çok mutluluk duyarız. Bu görev, valimize ve bize düşüyor. İlimiz her şeye lâyıktır. Gerekli olan her çalışmayı birlikte yapacağız.” şeklinde konuştu.