Fethiye Belediye Başkanı Saatcı “yuhalanmadım” Dedi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz günlerde Çatalarık Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında yuhalanmadığı söyledi.

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı “yuhalanmadım” Dedi
Başkan Saatcı TOKİ’nin yapacağı binalar için halktan fikir almak amacıyla düzenlenen toplantıda bazı yanlış anlamaların oluştuğunu, bunun bazı gazetelerde yer aldığı şekilde olmadığını ve halkın kendisini yuhalamadığını anlattı

Gazetelerde yer aldığı gibi toplantı alanına geldiğinde veya giderken herhangi bir tepki ile karşılaşmadığını iddia eden Başkan Saatcı; “Özellikle ben toplantı alanına geldiğimde oradaki vatandaşların ortamı germemesi veya herhangi bir sıkıntı yaşanmaması gerektiği konusunda kısa bir konuşma yaptım. Bu konuşmadan sonra hatta AK Parti Milletvekili Ali Boğa Bey de bir konuşma yaptı. Daha sonra bilgiler aktarıldı. Herkes toplantıdan ayrıldı, herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Ama şu var: Ben gelmeden önce bazı vatandaşlar tepki gösterdiyse ve bunun da kaydı varsa amenna. Buna hiçbir sözüm yok. Bizler o konuşmaları farklı yapsaydık, o zaman belki sorun olabilirdi, ortamı yumuşattık. ” dedi.“Ben orada yuh sesi duymadım. Ben gelmeden önce ismim geçmiş ve tepki görmüşsem, bunu da kameraya almışsanız hepinizden özür diliyorum” diyen Saatcı “Şu anda kentsel dönüşüm projesi rafa kalktı ve bu iş bitti. Büyükşehir belediyesi uygulaması başlarsa; Karaçulha, Çamköy ve Ölüdeniz Belediyeleri Fethiye ile birleşirse bu konuda ilçemizin eli daha da güçlenir. Doğru bir planlama ve yönlendirme ile hem turistik hem de toplu konut anlamında Fethiye’nin eli daha da güçlenecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Kaynak: İHA