Kagiad Başkanı Akkaya: Amacımız Kadirli Ekonomisini Kalkındırmak

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü`yü ziyaret etti.


Emniyet Müdürü Tüylü’ye yeni görevinde başarılı olması temennisinde bulunan Dernek Başkanı Muhittin Akkaya,Kadirli’nin sorunlarının çözümü için dernek olarak gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Akkaya “Derneğimizin bir çok projeleri var. Yurt içi ve yurt dışı gezileri düzenliyoruz. Derneğimiz TUSKON üyesidir. Bir yıllık bir zaman dilimi içerisinde üye sayımızı 85 ten 235`e çıkardık. TUSKON sayesinde üyelerimizin alışveriş yapması daha da kolaylaşıyor. Amacımız Kadirli ekonomisini kalkındırmak.” dedi.

Bayram Kadir Tüylü ise sivil toplum kuruluşlarının toplumdaki önemine değinerek aktivitelerde ortak çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Bazı sorunların toplum ile el ele verilerek çözüle bileceğinin altını çizen Tüylü, Kadirli`nin eğitim düzeyinin ileri seviyede olduğunu belirterek, bunun toplum tarafından tam hayata yansıtılmadığını kaydetti.

Tüylü, eğitimde belirli mertebelere ulaşmış insanların Kadirli`ye dönük hizmetlerinde yoksunluk yaşandığını sözlerine ekledi.