Aileler Geçiyor, Travestiler Pazarlık Yapıyor (özel)

Fatih’in en kalabalık caddelerinden biri olan Millet Caddesi’ni mesken edinen travestiler, vatandaşın korkulu rüyası haline geldi.

Aileler Geçiyor, Travestiler Pazarlık Yapıyor (özel)
Saat 20.30 - 21.00’den sonra caddeye çıkan travestiler, aileler ve çocukların gözü önünde fuhuş pazarlığı yapıyor. Vatandaş ise son günlerde artan olaylar sebebiyle yetkililerden yardım bekliyor.

Ördek Kasap Mahallesi mevkiinde yerleşim yerlerinin tam ortasında akşam saatlerinden sonra dışarı çıkıp fuhuş pazarlığı yapan travestiler, halkın korkulu rüyası haline geldi. Aileler ve çocukların sıklıkla kullandığı güzergâhta duran travestiler, herkesin gözü önünde müşterileriyle pazarlık yapıyor. Havanın kararmasının hemen akabinde saat 20.30 – 21.00’den sonra dışarı çıkmaya başlayan travestiler, polis ekiplerini kandırmanın bir yolunu bulmuş. Ekip aracını görür görmez bekledikleri yerin yanı başındaki bir binaya giren travestiler, polis gittikten saniyeler sonra yeniden caddeye çıkıyor.
Yaşananlardan rahatsız olan mahalle sakinleri, yetkililere gerekli tedbirleri alarak bu duruma son vermeleri çağrısında bulunuyor. Akşam saatlerinde Millet Caddesi’nden geçtiğini belirten bir üniversite öğrencisi, “Saat 22.00 gibi buradan geçiyorum. Rahatsız olunacak bir durum. Problem yani. Sataşıyorlar. Hoş bulmuyorum. Polisler hiçbir müdahalede bulunmuyor. Geçen insanların tepki göstermesi doğal. Ellerinde cop var. Arabalara taş atıyorlar.” dedi.