Terör Örgütü Sempatizanları Mahalleyi Sokağa Döktü

Taksim Meydanı’nda dün yaşanan olayların ardından, Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi’nde toplanan bir grup terör örgütü sempatizanı, park halindeki çok sayıda araca taş ve molotof kokteylleri ile zarar verdi.

Grup, bir marketi de molotof kokteyli atarak yakmak istedi. Yangın market çalışanları ve itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi’nde toplanan yaklaşık 20 kişi, yüzlerini maske ile kapatarak Dolapdere Caddesi’ne indi. Burada bir çöp konteynerine ses bombası koyup patlatan şahıslar, caddeden geçen araçları taş ve molotof yağmuruna tuttu. Polisin olay yerine gelmesinin ardından terör örgütü sempatizanları ara sokaklara kaçtı. Mahalle içerisinde yeniden toplanan şahıslar, Sefa Meydanı’nda bulunan bir marketi molotof kokteyli atarak ateşe verdi. Yangın, market çalışanları ve çevredeki vatandaşlarca söndürüldü. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Grup daha sonra ara sokaklarda çok sayıda araca taş ve molotof kokteyleri ile zarar verdi. Sokağa dökülen mahalle sakinleri tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Korktuğumuz için dışarı çıkıp müdahale edemedik” dedi
Polis, zarar gören araçlar ve ateşe verilen markette incelemelerde bulundu. Ayrıca çevik kuvvet polisi de mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis olayı gerçekleştiren şahısları arıyor.