KoroStar Korosu ilk kez halkın karşısında

Corega'nın düzenlediği KoroStar Yarışması'nın korosu, Beylikdüzü Balık Festivali'nde sahneye çıkıyor

İlk kez halkın karşısında çıkacak olan KoroStar ekibi, seslendirecekleri beraber ve solo şarkılarla Beylikdüzü halkına müzik ziyafeti yaşatacak.

17 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da başlayacak olan ücretsiz konsere KoroStar yarışmasının jüri üyelerinden Semiha Yankı ve Selçuk Ural da katılarak koroyu destekleyecek, KoroStar jüri üyelerinden ünlü prodüktör Osman İşmen de koroyu yönetecek.

Diş protezi kullananlar için geliştirilen Corega’nın düzenlediği, 40 yaşını geçmiş kişilere şöhret kapılarını aralayan KoroStar Yarışması’nda seçilen koro, ilk konserlerini Beylikdüzü’nde verecek. Beylikdüzü Belediyesi’nin 17 Eylül’de düzenlediği Balık Festivali’nde sahne alacak olan KoroStar’ın ücretsiz konseri, 19.30’da başlayacak.

Balık Festivali’nde yaklaşık 10 bin kişinin karşısında sahne alacak olan koro, konserde KoroStar 2011 albümünde yer alan şarkılarını seslendirecek. İzleyicilere fasıl keyfi yaşatacak konserde koro, beraber ve solo olarak Telgrafın Telleri, Ada Sahillerinde Bekliyorum, Darıldın mı Cicim Bana gibi sevilen şarkıları söyleyecek.

KoroStar’ın ilk konserinde yarışmanın jürisi de ekibi yalnız bırakmayacak. Yarışmanın jürisinde yer alan Semiha Yankı, Selçuk Ural konsere katılacak, ünlü aranjör Osman İşmen, konserde koroyu yönetecek.

Konser, Gürpınar Dereağzı Mahallesi’ndeki Balıkçı Barınağı’nda yapılacak.