Deniz Baykal ve Melih Gökçek'in Park Sefası

Deniz Baykal ve Melih Gökçek park açılışında buluştu.

Deniz Baykal, "Siyasi çekişmelerden uzak böyle bir ortamda biraraya gelmek çok güzel." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir trafik zasazı sonucu yaşamını yitiren Ceren Şaylı adına yaptırılan 'Ceren Parkı' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın katılımıyla açıldı. Samimi ortamda geçen park açılışında Baykal ve Gökçek birbirlerine jestlerde bulundu, parkı gezdi ve beraber çiğköfte ve döner yedi.
Açılış öncesi yapılan samimi sonbette Deniz Baykal, Ankara'da binaların yoğun parkların ise az olduğuna dikkat çekerek, "Başkanımız bu konuda çok hassas. Başkan bizede söz verde bizim orayada bir park yapacak. Siyasi kaygı gözetmeden beni buraya devat etmeside çok güzel. Böyle davranışlara ihtiyacımız var. Siyasi hayat yeterince gergin. Beşeri ve insani ilişkileri ayakta tutmakta fayda var. Bu konuda başkan özel dikkat sergiliyoru bizde kendisine destek veriyoruz dedi."
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Deniz Baykal ile mahalle hemşerisi olduklarına vurgu yaparak, Deniz Baykal'ın yeşil çevre konusunda hassas olduğunu kendisini kırmayarak açılışa geldiği için teşekkür ettiğini belirtti. Daha sonra geçilen parkın açılışında ise parka adını veren Ceren Şaylı'nın Annesi Ayşe Şaylı'nın sözleri ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Anne Şanlı, "Konuşmanın çok zor omduğu, çok güzel bir gün yaşıyoruz. Başkanımız bu parkla acılarımız üstüne çiçek dikti." dedi.

Öte yandan parkın açılışında kesilen kurdelayı günün anısını imzalayan Deniz Baykal ve Melih Gökçek kurdelayı anne Ayşe Şaylı'ya verdi.