Çukobirlik Mihmandar Kooperatifi Genel Kurulu

Kısa adı Çukobirlik olan Çukurova Pamuk, Yerfıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne bağlı 34 kooperatifte olağan genel kurul toplantıları süreci başladı.

Çukobirlik Mihmandar Kooperatifi Genel Kurulu
Çukobirlik’in en büyük kooperatiflerinden Mihmandar’ın genel kurul toplantısı da yapıldı. Genel kurulda, seçimlere iki liste halinde gidildi. 119 delegeden 112’sinin oy kullandığı seçimleri; 49’a karşı 63 oy alan ve C.Candan Kısacık, Sabahattin Gökçe, Hüseyin Közig, Yusuf Polat ile Hüseyin Biçer’den oluşan Yönetim Kurulu listesi kazandı. Mevzuat gereği; yeni oluşan yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümü yapacak ve kendi arasından yönetim kurulu başkanını belirleyecek. Seçimlerden sonra Mihmandar Kooperatifi Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Sabahattin Gökçe, genel kurulun samimi ve olgun bir havada geçmesinden dolayı tüm delegelere teşekkür etti. Ortak üreticilere en iyi hizmeti verme düşüncesi içerisinde göreve talip olduklarını kaydeden Gökçe, seçimlerde kaybeden taraf bulunmadığını, kazananın da ortaklar olduğunu söyledi. Gökçe, “Parolamızı çiftçiye hizmet olarak belirledik. Dolayısıyla daima ortak üreticilerimizin yanında olacak, onların alın terlerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için çaba harcayacağız” dedi

Çukobirlik Genel Müdürlüğü toplantı salonundaki genel kurul sonunda Mihmandar Kooperatifi yedek yönetim kurulu Vedat Metin, Kenan Demir, Mustafa Tufan, Yusuf Arslan, Öner Kara, denetim kurulu Nadir Arslan, Hapsettin Kızılyel, yedek denetim kurulu Ahmet Aksoy, Efkan Gökçe, birlik temsilcileri Seçgin Sakar, Rafet Durnaoğlu, Vedat Metin, Kenan Demir, Mustafa Tufan, Cevdet Deveci, Ahmet Naşal, Mehmet Öztürk, Fuat Balıkçı, A.Rasim Buhur, Zeki Aras, Ömer Kanat ve Cezmi Bozkurt, yedek birlik temsilcileri ise; Sabahattin Gökçe, C.Candan Kısacık, Mustafa Akgöz, Hüseyin Közig, Yusuf Arslan, Ahmet Aksoy, Öner Kara, Yusuf Polat, Oğuzhan Kahveci, Hüseyin Biçer, Behram Övünç, Öncel Balıkçı ve Yusuf Öztürk’ten oluştu.
Kaynak: İHA