Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı

Adını Feriha Koydum yeni sezona 9 Eylül tarihinde başlıyor. Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı yayınladığı andan itibaren dizinin fanatikleri tarafından çok beğenildi. Adını Feriha Koydum sezon finalinden Zehra Hanım Feriha'nın eski nişanlısı tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı
Adını Feriha Koydum yeni sezona 9 Eylül tarihinde başlıyor. Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı yayınladığı andan itibaren dizinin fanatikleri tarafından çok beğenildi. Adını Feriha Koydum sezon finalinden Zehra Hanım Feriha'nın eski nişanlısı tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Zehra Hanım'ın sağlık durumu dizinin fenomenleri tarafından çok merak ediliyor. Sezon finalinde Feriha, Emir'e herşeyi mektupla anlatmıştı. Adını Feriha Koydum yeni sezon ilk bölümü 9 Eylül 2011 Cuma akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında olacak.

Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı

Adını Feriha Koydum sezon finalinde yaşananlar..

Emir’in evlenme teklifi ile neye uğradığını şaşıran Feriha, adım adım yolun sonuna geldiğinin farkındadır. Emir ise Feriha’nın kararsızlığının sebeplerini öğrenmeye kararlıdır. Emir’in Feriha’ya evlenme teklifi etmesi Hande için yıkıcı olurken Ünal ve Aysun da oldukça erken olan bu teklif karşısında panikler.

Gizemli konaktaki büyük kumpası ortaya çıkartan Zehra’nın gösterdiği cesaret karşılıksız kalmaz ve aile biraz da olsa borç girdabında bir soluk alır. Öte yandan Halil’in Feriha’yı rahatsız etmesi Mehmet ve Halil arasında büyük gerilime neden olur. Halil’in Feriha’yı kaçırdığını öğrenen Mehmet çılgına döner ve Halil’den hesap sorup işi bırakır. Mehmet’in işten ayrılması ile huzursuz olan Seher, kendini güvende hissetmek için Mehmet’ten ilişkileri adına somut bir adım beklemektedir.

Feriha ile paylaştığı sırrın ağırlığı altında ezilen Sanem ise hayatı ile ilgili önemli bir karar verme aşamasındadır. Öte yandan hayat, herkese yeni sürprizler hazırlamıştır. Gerçekleri, Emir’in gözlerine bakarak söyleyemeyeceğini anlayan Feriha ise Emir’e bütün yalanları ve gerçekleri itiraf ettiği bir mektup yazar.

Adını Feriha Koydum yeni sezon fragmanı