Canan 19. bölüm özeti ve fragmanı

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 19. bölüm özeti ve fragmanı
Canan dizisinin 19. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Canan dizisinin 18. bölüm özeti

Canan’ın, Şemsi’yi intikam ateşiyle yakmasının üstünden bir yıl geçmiştir. Şemsi cayır cayır yanmış, kimliği tespit edilmiş fakat evde Canan’a ait herhangi bir iz bulunamamıştır. Herkes Canan’ın, Şemsi’yi öldürüp kaçtığına ikna olmuştur. Canan artık saygın bir iş kadını değil her yerde aranan bir katildir.

Şakir şirkette istediği gibi at oynatmaya başlamıştır. Ama önünde bir engel vardır, Lami. Bedia’nın hamileliği daha sonra da bebeğe bakmak için eve çekilmesi, hisselerini eşine devretmesi Lami’yi iş yerinde daha güçlü kılmıştır. Lami ve Şakir’in hisseleri eşit miktardadır. Şakir’in bir plana ihtiyacı vardır. Renknaz yeni bir planla kocasının karşısına çıkar. Nasılsa Canan uzun süredir kayıptır. Hatta öldü bilinmeltedir. Artık mirasçılar devreye girecektir. Renknaz Canan’ın annesi Yeter’in izini bulmuştur bile. Yeter’i ikna edebilirse şirkette yine eski saygınlıklarına kavuşacaklardır. Renknaz’ın hesaba katmadığı tek şey ise Yeter’in diğer kocasından olan kızı, Canan’ın kardeşi Nalan’dır.

Abdullah hastanede yatmaktadır, oğlunun ölümüyle o da felç geçirmiştir. Her dakikası cehennem azabı gibidir. Şemsi’nin üzüntüsüyle yanıp tutuşmaktadır.

Renknaz’la, Şakir’in önemli bir sorunu daha vardır: Perihan. Perihan bebeğini doğurmuştur. Ama Şemsi’nin yaptıklarını sindirememektedir, böyle bir adamla evli ve onun bebeğini doğurmuş olmaktan tiksinmektedir adeta.

Selim de darmadağındır. Canan’ın başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır.

Ote yandan Canan emin ellerdedir. Onu aşkla seven Mahir’in yanında ve himayesinde. Mahir, Canan’ı korkunç yangından kurtarmış, onu iyileştirmiş, yanından bir dakika bile yanından ayrılmamıştır. Artık Mahir için Canan’a duygularını açma zamanı gelmiştir. Canan içinse zaman hesaplaşma zamanıdır.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.