Bakan Şahin: Biz Diyen Var Olur, Ben Diyen İse Yok Olur Gider

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, siyasetin bir takım işi olduğunu, birlikte hareket edenlerin kazandığını söyledi.

Bakan Şahin: Biz Diyen Var Olur, Ben Diyen İse Yok Olur Gider

Şahin, "Biz diyen var olur, ben diyen ise yok olur gider. Büyük hedefe bakacağız ve o hedefe kilitleneceğiz. Bizler kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olmak için yola çıktık. Tek vücut halinde, kardeşlik hukuku içinde, duygusallığa ve nefisani duyguları bir kenara bırakıp, ortak akıl çerçevesinde yerel yönetim için çalışmalıyız." dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Aras tarafından kapıda karşılanan Şahin, partililerle bir toplantı yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir kentin gelişip modern bir görünüme kavuşmasındaki en önemli görevin yerel yönetimlere düştüğünü söyledi. Şahin, önümüzdeki dönemde yerel yönetimlerde başarı sağlamak için çok çalışmaları gerektiğine dikkat çekerek, "Kendimize, partimize, liderimize güvenirsek başarı sağlarız. Bundan sonraki süreçte yerel yönetimler konusunda çalışmalar yapacağız. Tek vücut, kardeşlik hukuku içinde, duygusallığı ve nefisani duyguları bir kenara bırakıp, ortak akıl çerçevesinde yerel yönetimde başarılı olmak için çalışmalıyız. AK Parti, bu ülkeye malolmuş büyük bir partidir ve bu partinin herhangi bir biriminde çaycı olmak bile onurlu bir görevdir." şeklinde konuştu.

İnsanların, bilmediğinin ve tanımadığının düşmanı olduğunu kaydeden Bakan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Siz insanları bilgilendirip, yapılan çalışmaları onlara anlatmalısınız ki başarı sağlanabilsin. Ben de sizler gibi elimden gelen çabayı harcayacağım. Siyaset, bir takım işidir. Biz diyen var olur, ben diyen ise yok olur gider. Büyük hedefe bakacağız ve o hedefe kilitleneceğiz. Bizler kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olmak için yola çıktık. Başbakanımız, bu ülke için çok büyük bir yükün altına omuz koymuş durumda. Onun yükünü omuzlamalıyız."
AK Parti Van milletvekilleri Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve Gülşen Orhan'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Aras ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, Van ve Hakkari illerini kapsayan gezilerini çok önemsediklerini söyledi. Aras, "Sayın bakanımıza verilen görev çok önemlidir. Sayın bakanımızdan, bu süreçte bölgemize pozitif ayrımcılık uygulamasını bekliyoruz." diye konuştu.

Bakan Şahin, konuşmasından sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirip il başkanlığından ayrıldı.