İntihar girişiminde çay molası

Antalya'da iş ortaklarının 50 bin TL kendisini dolandırdığını belirten bir kişi, 30 metre yükseklikteki falezlerde intihar girişiminde bulundu. Polis verdiği çayla operasyon yaptı.

İntihar girişiminde çay molası
Polis ekipleri borçlu adamı, denize karşı çay vererek oyaladıktan sonra kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde mobilya işine giren ortaklardan ikisi, diğer ortakları Sinan A.'ya (36) 50 bin TL tutarında mobilya malzeme aldırdı. Sinan A.'nın aldığı malzemeleri kamyona yükleyen iki ortak ortadan kayboldu. Borca girerek aldığı hem mobilya malzemelerini, hem de parasını geri alamayacağını anlayan Sinan A., Antalya'da 30 metre yüksekliklerdeki falezlere gitti.

Bir süre falezlerde oturan Sinan A., daha sonra denize atlamak istedi. İlk olarak vatandaşlar tarafından uyarılan Sinan A., yükseklikten atlayacağı sırada ihbara gelen polis ekipleri tarafından ikna edilmeye başladı. Uzun süre borçlu adamı intihardan vazgeçirmeye çalışan polis ekipleri, çevrede bulunan kafeden çay söyledi.

Ortakları tarafından dolandırıldığını iddia eden Sinan A., polisler tarafından verilen çayı denize karşı içmeye başladı. Çayını bitiren Sinan A.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri borçlu adamı intihardan vazgeçirdi. Sinan A. daha sonra, ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.
Kaynak: İHA