Erzurum İl Sağlık Müdürü Vançelik`in Ağabeyi Vefat Etti

Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Vançelik`in Ağabeyi Vefat Etti
Dr. Serhat Vançelik`in ağabeyi Murat Vançelik (50) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Murat Vançelik`ın cenaze namazına Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile AK Parti milletvekilleri de katıldı.

Yaklaşık 5 yıldan bu yana akciğer kanseri tedavisi gören ve TEDAŞ`tan emekli olan Murat Vançelik, tedavi gördüğü olduğu Yakutiye Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi`nde dün gece etti. Vançelik için ikindi namazı sonrasında Lalapaşa Camii`nde tören düzenlendi. Cenaze namazının ardından Murat Vançelik`in cenazesi Abdurrahman Gazi Mezarlığı`ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Ağabeyinin vefatı nedeniyle oldukça bitkin görünen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Vançelik, taziyeleri Lalapaşa Cami bahçesinde kabul etti. Cenaze namazına Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Vekili Hakan Şen, AK Parti milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile çok sayıda bürokrat, hekim ile vatandaş katıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, Vançelik`in tabutunu bir süre taşıdı.