Vali Tapsız’dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Çukurca şehit olan Er Serkan Altay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Tapsız’dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Tefenni ilçesine bağlı Kır Mahallesi Harımbaşı Sokak`taki evde şehidin ailesini ziyaret eden Vali Süleyman Tapsız, başsağlığı dileğinde bulundu.
Ailenin Kadir Gecesi`ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı`nı kutlayan Vali Tapsız, “Sizleri kutluyorum şehit bir evlada ana baba olma şerefine erdiniz. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Devletimiz konuda yanınızdadır. Herkes bu ülke için bir şeylerini veriyor, ama şehitlerimiz canlarını veriyor.” dedi.
Vatan için her an hazır olduklarını belirten baba Naif Altay, “Şükürler olsun Rabbime bizi şehit anası babası olmakla mükâfatlandırdı. Devletimiz sağ olsun, insanlar geçicidir.” şeklinde konuştu.
Şehidin ailesi ve akrabaları ile bir süre sohbet eden Vali, Şehit Altay’ın fotoğraflarını inceledi. Vali Tapsız beraberinde bulunan Tefenni Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve Belediye Başkanı Bayram Kavak’a talimat vererek şehidin inşaatı tamamlanmayan baba evinin tamamlanmasını istedi. Ziyaret esnasında şehidin yakınlarından bazıları gözyaşlarına hâkim olamadı.
Okunan Kuran-ı Kerim`in ardından İlçe Müftüsü Ahmet Bayer eşliğinde şehit Altay için dua edildi. Vali Tapsız’ın ziyaretine Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Tefenni Belediye Başkanı AK Partili Bayram Kavak, Tefenni Kaymakamı Tuncay Topsakaoğlu da katıldı.
Ziyarette duaların okunmasının ardından şehit Er Serkan Altay’ın devreleri şehit yakınlarının ellerini öperek başsağlığı dilemesi duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.