Twitter'ın Cem Yılmaz'ı kahkahaya boğuyor

Twitter çılgınlığı devam ediyor. Twitter kullanıcı sayıları gün geçtikçe yayılıyor. Twitter'a üye olan kişiler o anki durumlarından tutunda paylaşmak istediği herhangi birşey için tek tuşa basması yeterli oluyor. İşte Twitter detayları...

Twitter'ın Cem Yılmaz'ı kahkahaya boğuyor
Twitter çılgınlığı devam ediyor. Twitter kullanıcı sayıları gün geçtikçe yayılıyor. Twitter'a üye olan kişiler o anki durumlarından tutunda paylaşmak istediği herhangi birşey için tek tuşa basması yeterli oluyor. İşte Twitter detayları...

Twitter.com’u kullanmanın bir yararı Tweet’leri daha hızlı bir şekilde alıp gönderebilmek. Uygulamalar mesajları sadece belli zaman aralıklarında alabiliyor, bu durumda Twitter’a gönderilmiş olan yeni güncellemeleri görmek biraz vakit alıyor. Buna karşılık Twitter.com kullancıları hiç beklemeden yeni mesaj gönderip gönderilmiş olan son mesajları alabiliyorlar.

Web sitesini kullanmanın bir diğer iyi tarafı da tweet’lemek için herhangi bir sayı kısıtlamasıyla karşı karşıya olmamanız. Üçüncü taraf uygulamalar bir saatte ne kadar veriye erişilebileceğine dair API kısıtlamalarına sahip. Bu limit nedeniyle Twitter uygulaması kullanan kullanıcıların “API limitine ulaşıldı” türünden bir uyarı mesajıyla karşılaşması olası.

Son trend kesik kafa!

Facebook ve twitter üzerinden yayılan fotoğraf akımlarına bir yenisi ekledi: Horsemaning (Kesik kafa pozu)! Son dönemde, planking veya baykuş gibi tüneyerek (owling) çekilen fotoğrafların yerini başsız görüntülenen fotoğraflar almaya başladı. Bu fotoğraf çılgınlığında, kafa ve gövde ayrı ayrı görüntülenirken, kesik bir kafayı elde tutuyormuş hissi yaratılıyor. Akımın, ABD'de bir garaj satışı sırasında ortaya çıkan 1920'lere ait bir fotoğrafın internete yüklenmesiyle yayıldığı sanılıyor. 1920'lerde de popüler olan bu pozda insanlar, ABD'li yazar Washington Irving'ın hikâyesi ‘The Legend of Sleepy Hollow'daki başsız süvariden etkilenmişti.

Twitter'ın Cem Yılmaz

Taci_Kalkavan rumuzuyla yazan twitter kullanıcısının hem fotoğrafı hem de yazdıkları takipçilerini kahkahaya boğuyor. İşte Taci'nin, Cem Yılmaz esprilerini aratmayan twit'lerinden bazıları:

- Ajda'nın Somali'de ne işi var aga? olayı yanlış anlamış büyük ihtimal. Diyet kampı değil orası, açlıktan zayıf o insanlar.

- Yüzde 99'u müslüman olan bir ülkenin nasıl olurda tüm sivrisinekleri ateist olur? Ramazan da yemeyin bari Allahsızlar. Günah ulan vicdansızlar.

- Şimdi eşim dostum beni sahura kalktım sanıyor, sabahlıkla sahura kalkan manitaları dikizliyorum, hiç kimse bilmiyor.

- Soruşturma kapsamında İstanbul Eminiyet Müdürlüğüne çağrılan Sabri Sarıoğlu (GS'li futbolcu), gittiği Yozgat Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı.

- Yemişim origami'yi... Çıksın bi delikanlı Japon, oy pusulasını zarfa sığacak şekilde katlasın da poposunu göreyim...

- 2 gündür manitalar peşimi bırakmıyor. Çok hoşuma gitti lan bu iş. Cevahir'in (AVM) yürüyen merdivenlerinden inip inip çıkıyorum.

- Bu dizilerde tecavüze uğrayanların isimleri hep; Cemile, Fatmagül vb. Neden Alara, Cansu, ne biliim bi Büşra değil? Garibanının suçu ne?

- Ne “ti” diye çıkan bi boru sesi duydum, ne de bakkaldan susayınca, “ma” isteyen bir adam gördüm. e ne diye çözdük yıllarca bu bulmacaları?

- ‘Erkek dediğin ağır olmalı, beni taşıyabilmeli' ne demek? Kas mı yapalım koca kıçını göbeğini taşıyabilmek için. Sen erimeyi denesen?