Hayırsever İşadamı Şahin’den Huzurevi Sakinlerine İftar

Yozgat’ın önde gelen hayırsever işadamlarından Bilal Şahin, Esenli Bilal Şahin Huzurevi ve Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi.

Hayırsever İşadamı Şahin’den Huzurevi Sakinlerine İftar

Yozgat’a başta eğitim olmak üzere birçok alanda ilin gelişmesine yönelik yaptığı hizmetlerle tanınan işadamı Bilal Şahin, Yozgat’ın Esenli Kasabası`ndaki kendi konutunda huzureevi sakinlerine iftar verdi. İftar yemeğine Yozgat Valisi Necati Şentürk eşi Sevim Şentürk, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, İl Sosyal Hizmetler Müdür İsmail Doğan, Esenli Belediye Başkanı Hüseyin Gökoğlu, Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi, Esenli Bilal Şahin Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.

İftar sonrası bir açıklama yapan hayırsever işadamı Şahin, Ramazan ayının maneviyatının, feyiz ve bereketinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Şahin, "Bugün siz değerli konuklarımızla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duydum. Bizim dinimizde örf ve adetlerimizde paylaşma duygusu her zaman vardır. Bu bakımdan da dünyaya örnek teşkil etmiştir. Bizler belki ekonomik anlamda birçok şeylere sahip olabiliriz fakat önemli olan bizlere emanet edilen bu değerleri halka hizmet hakka hizmet anlayışla vatandaşlarımızın ve tüm toplumumuzun yararlanabileceği işlerde kullanmaktır. Başta Sayın Valimiz Necati Şentürk’ün yakın ilgisi ve desteği ile tabiî ki Belediye Başkanımız Yusuf Başer’in destek ve katkılarıyla ilimize hizmeti görev addettim. İnşallah devlet ve müteşebbis işbirliğinin en örneğini sergileyerek ilimize bundan sonrada Allah ömür verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğim." dedi.

Vali Necati Şentürk de ülke ve toplumda örnek teşkil eden insanların ülkesi ve milleti için yaptığı hizmetlerin bu dünyada ve öbür dünyada hayırlara vesile olacağını ifade etti. Şentürk, "İşadamımız Bilal Şahin Bey ilimize başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı hizmetlerle Yozgat’ın gelişmesine yönelik büyük katkılar sağlamıştır. Kendisini bu bakımdan tebrik ediyor, burada huzurevi sakinlerimizle bir arada iftar yapmamıza vesile olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Allah nice Ramazanlarımızı birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamamızı nasip etsin. Ülkemize ve milletimize zeval vermesin." şeklinde konuştu.