Adana Sağlıkspor Şampiyonluğu Hedefliyor

Oluşturduğu yeni yönetim ile önce sporca yetiştirmeyi amaçlayan Adana Sağlıkspor, şampiyonluğu hedefliyor.

Adana Sağlıkspor Şampiyonluğu Hedefliyor

Önceki gün kendi tesislerinde yapılan tören ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sağlıkspor’da geleceğin sporcuları yetiştiriliyor. 300`e yakın sporcusu bulunan Sağlıkspor’da açılışa katılan İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik ‘’Şampiyonluktan ziyade, sporcu ahlakını alın. Sevin sevilin, sahadaki mücadele sahada kalır. Mücadelenizi sonuna kadar yaparken, derslerinizi kesinlikle ihmal etmeyin. Şampiyon her zaman olabilirsiniz. Ama iyi sporcu olabilmek için mücadele edin. Kötü alışkanlıklardan kaçın, etrafınızı da spor yapmaya davet edin. Yeni sezonun tüm amatör takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Yeni sezona yeni yönetim ve yepyeni sporcular ile merhaba diyen Sağlıksporda yeni transferler göz dolduruyor. Başkanlığı Hasan Bağış’ın yaptığı yeni yönetimde Onursal Başkanlığa Naim Yeldan getirildi. Yönetim kurulunda ise Mahmut Mahmut Çavuşoğlu, Mehmet Biçer, Dr. Akın Vural, Ömer Karakuş, Murat Çomu, Mahmut Çalık, Nurettin Yıldız ve Hanifi Aktaş yer aldı.
‘’Güçlü yönetim, güçlü kadro, Şampiyon Sağlıkspor’’ parolası ile çalışmalara başlayan Sağlıksporda işler yolunda. Teknik Direktör Ayhan Yıldırım ve Yusuf Güven ile çalışmalara başlayan Sağlıkspor geleceğin takımını oluşturdu. Sezon açılışının ardından, çalışmaya başlayan sporcular performanslarıyla göz doldurdular.