Kayseri Esnaf Odası, Çukurca`daki Terör Saldırısını Kınadı

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Hakkâri Çukurca’da terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı kınayarak, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın, `Bıçak kemiğe dayandı.

` sözüne katılıyor ve destekliyoruz.” dedi.
Mustafa Alan, yaptığı açıklamada, Hakkâri-Çukurca karayolunda PKK terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, Türk milleti ve kederli ailelerine başsağlığı diledi.
Alan, terör örgütü PKK’yı ve yandaşlarını şiddetle kınadıklarını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ‘Bıçak kemiğe dayandı’ sözüne katıldıklarını ve destek verdiklerini ifade etti.
Alan, şunları kaydetti: “Yüce Türk milletine ve onun kahraman Silahlı Kuvvetlerine yönelik tüm saldırı ve tehditler tarih boyunca olduğu gibi bu gün de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bertaraf edilecektir. Dün olduğu gibi bu gün de milletimiz şehit düşen evlatlarının ardında bıraktıkları emanete sahip çıkacak ve bu terörist saldırılara en kısa sürede gerekli cevabı verecektir. Hakkâri-Çukurca karayolunda PKK terör örgütü tarafından, düzenlenen hain saldırılarda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk milleti ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.”