Başkan Kocaoğlu, `isyancı` Başkanları Ziyaret Ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe turlarına Kemalpaşa Belediyesi ve "isyancı" başkanlara destek olan Menemen Belediyesi`yle devam etti.

Başkan Kocaoğlu, `isyancı` Başkanları Ziyaret Ediyor
Büyükşehir`in projeleri hakkında bilgi verip başkan ve meclis üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen Kocaoğlu, “Hızlı bir toparlamayla seçim bildirgemizde taahhüt ettiğimiz işleri yerine getireceğiz.” dedi.

Menemen`de Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP İlçe Başkanı İsmail Akıncı ve belediye meclis üyeleriyle biraraya gelen Başkan Kocaoğlu, Ulukent Semt Garajı için 32 dönümlük arsa tahsisinin alındığı ve Ulukent Kavşağı için ihaleye çıkıldığını söyledi. Arsa bulunduğu takdirde ilçe merkezine çok amaçlı salon yapacaklarını belirten Kocaoğlu, İZSU ve Fen İşleri tarafından Menemen`de yürütülen çalışmaların, ilçe alt yapısının uzun yıllar problem çıkarmadan hizmet vermesini sağlayacağını kaydetti. Kocaoğlu, “Menemen ve Seyrek itfaiye binalarının proje çalışmalarını hızla tamamladık. Asarlık Deresi ıslahı için inşaat sözleşmesini imzaladık. Balatçık Deresi`nin ıslah projesiyle ilçenin atık su ve yağmur suyu ayrıştırma projesi de hazır.” şeklinde konuştu. Başkan Şahin`in gündeme getirdiği projelere destek olacaklarını da söyledi.

Ardından Kemalpaşa`ya geçen Başkan Aziz Kocaoğlu, burada Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve belediye meclis üyeleriyle toplantı yaptı. Ziyaretlerine Torbalı, Bayındır ve merkez ilçelerle devam edeceğini belirten Kocaoğlu, Büyükşehir`e bağlanması söz konusu olan dokuz belde belediyesiyle ilgili çalışmalara da başlayacaklarını açıkladı.

İlçe ziyaretlerinde problemleri tespit edip yol haritası oluşturduklarını belirterek şunları kaydetti: “Salihli`de bürokrat arkadaşlarla yaptığımız verimli çalışmanın ardından her ilçede başkan ve belediye meclis grubuylatoplantı yapıp son noktayı koyuyoruz. Bunları bir kitapçık haline getirip yol haritamızı belirleyecek ve eksik kalan işlerimizi hızla tamamlayacağız. Elimizde bir rehber olsun, yaptığımız yapacağımız iş belli olsun istedik. Hızlı bir toparlamayla 2,5 yıl içinde, seçim bildirgemizde taahhüt ettiğimiz işleri yerine getireceğiz. Aynı zamanda 5216 sayılı yasa sınırlarının genişlemesi çerçevesinde dokuz belde belediye başkanıyla ileriye dönük neler yapabileceğimizi görüşeceğiz.”