Alara Grup Otelleri Oda Orkestrası Kurdu

Antalya`nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Alara Grup Otelleri, Türkiye`de bir ilke imza atarak kendi oda orkestrasını kurdu.

Alara Grup Otelleri Oda Orkestrası Kurdu
Türk turizminde ilk defa kendi bünyesinde oda orkestrası oluşturan Alanya`nın Avsallar beldesindeki Alara Grup Otelleri, Alara Park Otel`de klasik müzik konseri düzenledi. Otelin amfi tiyatrosunda gerçekleştirilen konseri Avsallar Belediye Başkanı Enver Görgülü, Alara Park Otel Genel Müdürü Murat Demircan ve otel müşterileri izledi. Oteldeki yabancı turistler konsere yoğun ilgi gösterdi. Orkestranın şefliğini Murat Sümer, solistliğini ise Pelin Hamamcıoğlu ile Cemal Demir yaptı. Hamamcıoğlu`nun kemanlaçaldığı ünlü klasik müzik eserleri izleyicilerden yoğun alkış topladı. Oda orkestrasının konseri yaklaşık iki saat sürdü

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alara Park Otel Genel Müdürü Murat Demircan, "Bu etkinlik Türk turizminde bir ilk. Büyük şirketler ve holdingler kendi bünyelerinde bir oda orkestrası oluşturuyor. Ama turizmde bugüne kadar böyle bir orkestra oluşturulmadı. Bunu yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gelecek yıl daha büyük çapta yapmayı düşünüyoruz. Turizmde yeni bir soluk ve diğer turizm işletmelerine örnek olmasını istiyoruz. Grubumuz profesyonel müzisyenlerden oluşmaktadır. Günlerdirbüyük bir çaba sarf ederek hazırlandılar ve çok iyi bir performans sergilediler" dedi.
Kaynak: İHA