Giresun Valisi Şahin`den 7 Kamu Görevlisine Başarı Belgesi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, üstün ve özverili çalışmalarından dolayı 2’si kaymakam olmak üzere 7 kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilisini `Başarı Belgesi` ile ödüllendirdi.

Giresun Valisi Şahin`den 7 Kamu Görevlisine Başarı Belgesi

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Şahin tarafından belgelerin düzenlenen törenle verildiği kaydedildi. Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar’ın, Harşit Vadisi içersindeki mevcut kum ve çakıl ocaklarının zapt-rap altına alınarak devletin varlığının hissettirilmesindeki gayret ve olağanüstü çalışmalarından dolayı belge almaya layık görüldüğü vurgulanan açıklamada şöyle denildi:
“Dereli Kaymakamı Murat Özdemir mobese sisteminin kurulması ile meslek yüksek okul binasının yapımındaki ve Kümbet Sağlık Evi’nin turizm tesisine dönüştürülmesindeki özverili çalışmalarından dolayı belge almaya hak kazandı. DSİ 22. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, ilimizde DSİ’nin olumlu çalışmaları ve 2009 yılında meydana gelen sel felaketi sonucu oluşan hasarların onarılmasındaki gayretli ve olağanüstü çabalarından, Karayolları 10. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, ilimiz merkez ve ilçelerinde yapmış olduğu karayolları hizmetlerinde göstermiş olduğu gayret ve olağanüstü çalışmalarından dolayı belge almaya hak kazandılar. İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Taşkın mevcut kum ve çakıl ocaklarının zapt-rap altına alınarak devletin varlığının hissettirilmesindeki gayret ve olağanüstü çalışmalarından dolayı belge alırken, DSİ 226. Şube Müdürü Bahtiyar Kabadayı, ilimizde DSİ’nin olumlu çalışmaları ve 2009 yılında meydana gelen sel felaketi sonucu oluşan hasarların onarılmasındaki gayretli ve olağanüstü çabalarından ötürü belge aldılar. Karayolları 104. Şube Şefi Taşkın Öztürk de ilimiz merkez ve ilçelerinde yapmış olduğu karayolları hizmetlerinde göstermiş olduğu gayret ve olağanüstü çalışmalarından dolayı `Başarı Belgesi` ile ödüllendirilmiştir.”