Ramazan Şenliklerinde Trafik Polislerinden Mini Seminer

Edremit Belediyesi ve Edremit Roman Kültürü Dayanışma ve Yardımlaşma Müzikal Derneği (HASROM), ortaklaşa gerçekleştirilen geleneksel Ramazan şenliklerinin bu yıl ilki etkinliklerinde, trafik polisleri vatandaşlara mini seminer verdi.

Ramazan Şenliklerinde Trafik Polislerinden Mini Seminer

Hekimzade Mahallesi Eski Bayramyeri`nde yaklaşık 15 gündür devam eden ve Ramazan boyunca devam edecek olan geleneksel Ramazan şenliklerinde, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği tarafından vatandaşlara emniyet kemeri, hız sınırı ve alkol hakkında mini bir seminer verildi.
Programa, Edremit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Korkmaz, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amiri Umut Yıldız ve vatandaşlar katıldı. Tasavvuf müziği ağırlıklı geleneksel Ramazan şenliklerinde kısa bir seminer veren Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amiri Umut Yıldız, ”Ülkemizde her gün yaklaşık 600 ve her saat 27 trafik kazası oluyor. Bu kazalarda günde 5-20 kişi ölüyor, 200 kadar kişi de yaralanıyor. Ortalama her yıl 5-6 bin kişi ölmekte ve 100-200 bin kişi de yaralanmaktadır. Bunların başında alkollü araç kullanmak, emniyet kemeri takmamak ve aşırız hız yapmak geliyor.” dedi.