Panelvan İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Sakarya`nın Erenler ilçesinde, bir panelvanın manevra yapan otomobil ile çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Panelvan İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Kaza, D-100 karayolunun Küçük Esence sapağında meydana geldi. Düzce yönüne giden Yaşar Toprak`ın (55) kullandığı 54 HD 861 plakalı panelvan, sapakta manevra yapan Mahmut Aksarı yönetimindeki 54 ES 247 plakalı otomobille çarpıştı. Şarampole devrilen otomobildeki sürücü Aksarı ve yanında bulunan Ahmet Gündoğdu sıkışarak öldü. Panelvan sürücüsü Toprak ile aynı araçta bulunan Şerife, Esen, Öznur ve Özlem Toprak yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi`ne kaldırıldı.
Aksarı ve Gündoğdu`nun cesetleri, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza haberini alarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları, sinir krizi geçirdi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.