Tren Kazasının Ardından Pamukova-arifiye Arasında Kalan Yolcular Otobüsler Taşındı
Sakarya`nın Pamukova ilçesinde Doğu Ekspresinde bulunan 4 vagonun raydan çıkması üzerine kapanan yol üzerinde seferde olan trenlerin yolcuları, otobüslerle en yakın istasyonlara nakledildi.

İkinci bir emre kadar Ankara-Haydarpaşa tren seferlerinin durdurulduğu açıklanırken, rayların sökülerek düzenleneceği öğrenildi.
Saat 14.30 sularında meydana gelen kaza esnasında Haydarpa-Ankara arasında olan diğer trenlerde, kazanın ardından bulundukları istasyonlarda durduruldu. Ankara-Haydarpaşa Seferini yapan Başkent Ekspresi yolcuları, Pamukova`da ki kazadan dolayı; Bilecik`ten Sakarya`nın Arifiye ilçesine otobüslerle getirildi. Otobüslerle Arifiye gelen yaklaşık 250 kişi, burada bekletilen Cumhuriyet Ekspresi ile İstanbul`a hareket etti. Ankara`dan gelen yolcuları alan Cumhuriyet Ekpresinin yolcuları da otobüslerle Bilecik`e götürülmüş ve burada Başkent Ekspresi ile Ankara`ya ulaştırılmıştı.
