Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Tövbeler Tövbesi 19. Bölümüyle 2 Ağustos Salı akşamı Atv ekranladında olacak. İşte Tövbeler Tövbesi 19. Bölüm özeti ve fragmanı...

Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti
Tövbeler Tövbesi, Tövbeler Tövbesi dizisi, Tövbeler Tövbesi dizisi izle, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 19. bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi 19. bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 19. bölüm fragmanı, Tövbeler Tövbesi dizisi 19. bölüm fragmanı izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 2 Ağustos bölümü izle, Tövbeler Tövbesi Atv izle,

Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi dizisinin 19. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Pelin'in Mahir ve onun ailesiyle çok vakit geçirmesi Egemen'in sabrını taşırır. Pelin'i evden kovar. Mahir ve ailesi Pelin'e kapılarını açar, sanki kendi kızlarıymış gibi bağırlarına basarlar. Bu ilgi Pelin'i çok duygulandırır. Zahide ve Sabriye ile vakit geçirmeye başlayan Pelin giderek onlara benzemeye başlar. Pazar alış-verişine çıkar, altın gününde göbek atar.

Pelin'in geri dönmesini bekleyen Egemen ise gittikçe pişman olmaktadır. Yalanı ortaya çıkan Fidan annesiyle didişme halindedir. Oktay ise Hulusi'nin desteğiyle bir adım atmaya karar verir. Fatma ve Fidan'ı yemeğe davet eder. Fakat bu yemek umduğu gibi gitmeyecek, Hulusi'nin kırdığı potlar başını daha da çok belaya sokacaktır.


Hayatları ayrı, dertleri aynı insanların yan yana saf tuttuğu Garipler Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin’dir..

Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir’i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan’la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir. Mahir şimdi çetin bir imtihanla karşı karşıyadır; ya sevdiği ve nişanlı olduğu Fidan’la evlenecek, ya da kaderinin ona çizdiği yoldan gidip zenginliği ve Pelini tercih edecektir.

TÖVBELER TÖVBESİ’nde içimizden herhangi bir insanın derdini, acısını, sevincini bulacak ve dillerden düşmeyen nefis şarkılarıyla tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz..

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.

Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi 19. bölüm fragmanı ve özeti