Niğdeli Şehit Ailelerinden Başkan Akdoğan’A Teşekkür

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Niğdeli Şehit Ailelerinden Başkan Akdoğan’A Teşekkür
Düzenlediği kültür ve turizm gezilerine bir yenisini ekleyerek şehit yakınlarını Çanakkale’ye götüren ve burada Türk destanının yeniden yazıldığı Çanakkale şehitliğini ziyaret etmelerine imkan sağlayan Niğde Belediyesi’ne, Niğdeli şehit ailelerinden teşekkür geldi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret eden Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve dernek üyeleri Başkan Akdoğan’a teşekkür ederek, “Düzenlediğiniz Çanakkale gezisiyle bizi çok mutlu ettiniz. Yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye mutluluklarını dile getirdi.

Başkan Akdoğan ise belediye hizmetlerinin sadece altyapı sorunlarının çözümü ile olmadığını, bunun yanında sosyal projelerinde büyük önem taşıdığını belirterek, “Asıl biz sizlere teşekkür borçluyuz. Bugün burada rahat oturuyorsak, yataklarımızda rahat yatabiliyorsak bunu size ve vatan uğruna canını feda eden evlatlarınıza borçluyuz. Sizler bizim başımızın tacısınız” diye konuştu.

Ziyaretin ardından şehit aileleri Başkan Akdoğan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA