Ünye‘de ‘Şahin‘ Coşkusu Yaşanıyor

AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin’in İçişleri Bakanı olması, Ünyeli hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı.

AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin’in İçişleri Bakanı olması, Ünyeli hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, ‘Altın Ordu‘yu yeniden inşa etmek için, ‘altıda altı‘ sloganı ile işe çıktıkları yolda büyük başarı yakaladıklarını söyledi.

Çamyar, "Ordu seçmeninin büyük çoğunluğunun; ‘AK Parti‘ye evet, hizmetlere evet, istikrara evet, büyük Ordu‘nun yeniden inşasına, altın Ordu‘nun inşasına evet‘ demek suretiyle AK Parti‘ye olan desteğini yeniden sandıkta tezahür ettirmiş oldu. Bu netice ile Ordumuz gerçekten demokrasi tarihine anlamlı harflerle ifade edilen bir seçim neticesine sonucu yazdırmış oldu. AK Parti‘ye oy veren de 12 Haziran tarihinde kazanmıştır, vermeyen de kazanmıştır. Çünkü AK Parti sadece AK Partili olanlara değil, bütün partililere hizmet sunan bir partidir." dedi.

Başbakan Erdoğan‘ın, 61. Hükümetin kabinesi açıklamasıyla birlikte Ünyeli İdris Naim Şahin‘in Ünye ve Orduluyu memnun ettiğini savunan Çamyar, "Türk milleti, bu “ustalık döneminde” bu bakanlardan eşit düzeyde ülkemizin her metrekaresi hizmet alacaktır.” diye konuştu.