(Özel Haber) 15 Yıllık Hasret Çifte Mutlulukla Son Buldu

Kayseri‘de yaşayan Duran-Sevgi Erdal çifti, 15 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ikiz bebekleri ile çifte mutluluk yaşadı.

(Özel Haber) 15 Yıllık Hasret Çifte Mutlulukla Son Buldu
Kayseri‘de yaşayan Duran-Sevgi Erdal çifti, birçok tedavi yöntemini denemelerine rağmen 15 yıldır çocuk sahibi olamadı. Bir kere deneyip sonuç alamadıkları tüp bebek yöntemine ikinci kez başvuran Sevgi Erdal, sonunda ikiz bebeklere hamile kaldı. Heyecan içinde geçen ayların ardından 4 gün önce dünyaya gelen ikizlere ‘Eren‘ ve ‘Beren‘ isimleri verildi. İkizlerin dünyaya gelmesiyle çiftin mutlulukları ikiye katlandı. Baba Duran Erdal, eşinin hamile kalmaya çalıştığı dönemde hiç umutlarını yitirmediklerini

söyleyerek, "Evimize iki tane melek geldi. Çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Bundan başka güzel bir duygu hissedilmez. Karamsardık, ümit vardı ama tam da değildi. Çok mutlu olduk. Allah olmayanlara da versin. Biz bu duyguyu tattık, inşallah herkes tadar. 15 yıl sonra baba olma duygusunu yaşadım. Evimizin bereketi arttı. 15 yıllık hasret çifte mutlulukla son buldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA