Tatvan Myo‘da Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Tatvan Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cahit Taşdemir, okullarının çevre düzenlemesinin tamamlandığını belirtti.

Tatvan Myo‘da Çevre Düzenlemesi Tamamlandı
Rektörlüğün katkısıyla çevre düzenlemesine başladıklarını ve kısa bir süre içerisinde bitirdiklerini kaydeden Yrd. Doç. Dr. Taşdemir, "Yaklaşık 26 dönümlük okul bahçesine çevre duvarı yapımını bir ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak, boyamasını yaptık. Bahçe duvarlarının tümünü perde betondan yaptık. Duvarın üzerini göze hoş görünen demir korkuluklarla kapattık. Bu şekilde gerek öğrencilerimizin gerekse dışarıdan gelen öğrenci velilerimizin daha rahat ve nezih bir ortamda hoşça vakit geçirmelerini sağlayacağımıza inanıyoruz. Ayrıca yapılan duvarın haricinde bazı ufak tefek düzenlemelerde yaptık" dedi.

BEÜ‘nün özellikle yüksek okullardan gelen talepleri ön plana alarak, imkanları dahilinde değerlendirdiğini de belirten Yrd. Doç. Dr. Taşdemir, katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaynak: İHA