Nevşehir’İn En Büyük Konsept Mağazası Açıldı

Nevşehir’in en büyük konsept mağazası Vali Abdurrahman Savaş tarafından hizmete açıldı. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İnceser AVM’nin 4 katlı ve bin 250 metrekare kapalı alanda kurulu olduğu belirtildi.

Nevşehir’in en büyük konsept mağazası Vali Abdurrahman Savaş tarafından hizmete açıldı. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İnceser AVM’nin 4 katlı ve bin 250 metrekare kapalı alanda kurulu olduğu belirtildi.

İnceser AVM, dördüncü ve en büyük konsept mağazasında Kilim Mobilya, Merinos ve Profilo’nun yanı sıra Karaca, Taç, Philips, Profilo, Tefal, Casper, Sony, Merinos, Özdilek, Brillant ile Arzum gibi Türkiye‘nin ünlü markaları ile hizmet verecek.

AVM yeni şubesinin açılışına Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gök, Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yayla ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yayla, Genç İşadamları ve Sanayicileri Derneği (GESİAD) Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar, daire amirleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi merkez Karasoku Mahallesi İmam Hatipi Münir Deniz tarafından dua edildi. Dua sonrası Vali Savaş yaptığı konuşmada, Ramazan ayı öncesinde açılan işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve açtığı dördüncü şube ile önemli sayıda istihdam yaratan işadamı Ali İnce’ye başarılar diledi.

İşadamı Ali İnce ise, İnceser şirketi olarak yaklaşık 30 sene boyunca Nevşehir’e yeni bir renk kattık. Kalitemizle, fiyatlarımızla, müşteriyi misafirimiz gören hizmet anlayışımızla, halkımıza duyduğumuz büyük güven dolayısıyla kredi kartsız 15 aya varan vade imkanlarımızla halkımızla adeta bütünleştik. Bizimle bir defa alışveriş yapan farkımızı anladı. Sonrasında kendi geldiği gibi tanıdıklarını da getirdi. Biz, üçüncü şubemizi Şubat ayında krizin en yoğun olduğu ortamda yaptık. Aile fertlerinden bile ‘Ne yapıyorsun, kriz ortamında yatırım olur mu?‘ itirazı geldi. Ama ben Nevşehirliye ve Türkiye’ye güvenimin sonucu olarak Nevşehir’in ilk en modern konsept mağazasını hizmete açtım. Düşüncelerimde yanılmadığımı kısa zamanda herkes gördü. Türkiye’nin en kaliteli markalarını birarada satılabilecek, kredi kartsız 15 aya varan vadelerle Nevşehirliye konsept mağaza sistemini gösterdik. Bizden sonra çok sayıda mağaza açılmasına da ön ayak oldum. Bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyum. Çünkü her işyeri Türkiye ve Nevşehir ekonomisine, işsizlere büyük katkıdır. Tek başıma Nevşehir ve Kayseri genelinde sırtımda kilim ve halı sattığım zamanlardan 4 mağazalı yaklaşık 30 çalışanlı bir zincire kavuştuk. Bu önce Allah’a sonra halkımızın güvenine dayalı olan bir olaydır. Bundan sonrada zaman içerisinde çevre illere açılma planını uygulamaya koyacağım. İnşallah, hayırlı olur.” dedi.

GESİAD Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar da üyeleri olan Ali İnce’nin dördüncü şubesini açmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, yeni mağazanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yayla, fabrikalarının Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunduğunu ve bin kişiye doğrudan 500 kişiye de dolaylı olarak istihdam imkanı sunduklarını söyledi. İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı en büyük sanayi kuruluşları listesinde ilk 500’de Kayseri’den 12 firma olduğunu, kendilerinin ise ikinci en büyük 500 listesinde bulunduklarını kaydeden Yayla, 2011 yılı sonunda ilk 500’e girmeyi hedeflediklerini aktardı.

Yayla, 2011 yılının ilk 7 ayı itibari ile mobilya satışlarının iç ve dış pazarda oldukça iyi durumda bulunduğunu ifade etti.

Törende açılış kurdelasını işyeri sahibi Ali İnce ile birlikte açan Vali Savaş, dört kattan oluşan mağazayı tek tek dolaşarak ilgililerden bilgi aldı. Savaş ve beraberindeki heyet, mağazanın en alt katında bulunan mobilya reyonunu turladıktan sonra bir süre sohbet etti.