İmam-Hatipliler Geleneksel Pilav Gününde Buluştu

Samsun Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları ‘10.Geleneksel Pilav Günü‘nde buluştu.

Bafra İmam-Hatip Lisesi Bahçesinde yapılan etkinlik büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdi. Pilav günü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasından sonra program Bafra İmam Hatip Lisesi mezunu Fatih Camii İmam Hatibi Abdullah Şengül‘ün Kur‘an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Programda konuşan Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Başkanı Murat Topal, "Bizler, Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensuplarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Arkadaşlarla bu dermeği kuralı tam üç yıl oldu. Bu üç yıl içerisinde çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Daha çağdaş bir eğitim için durmadan çalışıyoruz. Eğitime ve öğretime önem verilmesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Konuşmalardan sonra ise dağıtılan etli pilav, tatlı ve ayran ikramının ardından, eski mezunlar ve öğretmelerin yaptığı kaynaşma sohbetleriyle etkinlik sona erdi.

Kaynak: İHA