Aydın Belediyesi’Nden Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Aydın Belediyesi tarafından 130. Yıl etkinlikleri kapsamında “Aydın’da Dün Bugün ve Yarın” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi.

Aydın Belediyesi 130. Yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Aydın’da Dün Bugün ve Yarın” konulu fotoğraf yarışmasında ilk 3’te dereceye girecek eser sahiplerine fotoğraf makinesi, plaket ve sertifika verilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 26 Ağustos 2011 olarak kararlaştırılırken, sonuçlar 29 Ağustos günü Aydın Belediyesi internet sitesi üzerinden yayınlanacak. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi ise 7 Eylül 2011’de Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak.

“Aydın’da Dün Bugün ve Yarın” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasının seçici kurul üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Belediye Meclis Üyesi Altan Güney, Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Öğretmeni Derya Önem, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Meltem Söylemez, ADÜ Fen Fakültesi Öğretim Görevlisi Mükerrem Kürüm ve Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Kocaevli.

Kaynak: İHA