Sağlıklı Yaşam Rehberi: Organik Sarayı

MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı ürün yelpazesinde bulunan Complex41 saç bakım setiyle bir rekora imza atarak binlerce ürün sattı.

Tamamen bitkisel ve organik ürünler satan bir firma konumunda olan Organik Sarayı‘nın sahibi Muharrem Acartürk, yaptıkları işi modern aktarlık olarak tanımlıyor. Acartürk, gazetecilik deneyimi ile neyi, nerede ne zaman yapacağını iyi bilen bir firma oluşumuna imza attı. MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, 1 yıl içerisinde büyük satış grafiği yakaladıklarını söyledi. MFÖ Grup‘un bir aile şirketi olduğunu sözlerine ekleyen Muharrem Acartürk, "Bbiz bu yola çıkarken bir hayli sıkıntılı

süreçten geçtik, yatırımlarımızı dünyada yaşanan global krizde yaptık ve çok etkilendik. Bu bizi daha da kamçıladı. Complex 41 saç bakım ürünüyle ve Türk halkının güveniyle bir yılda binlerce ürün sattık. Tüm tüketicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"AYDA 10 BİN ÜRÜN SATIYORUZ VE BAYİLİK AĞIMIZI GENİŞLETECEĞİZ"

Satış sürecini call center sistemi ile yapan firma, bayileri hariç günde ortalama 300 ile 500 arasında ürün satıyor. Organik Sarayı dünyada ve Türkiye‘de bir ilki gerçekleştirerek kapıda ödeme sistemi ile ürünlerini müşterilerine ulaştırıyor. Ayrıca yurt dışındaki müşterileri içinde Almanya‘da ofisleri bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında bayilik ağını genişletmek için gerekli altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, "Çok yakında ülkemizde ve dünyanın

her noktasında halkımız ürünlerimizle tanışacak" dedi.

ORGANİK SARAYI ÜRÜN YÜZÜ OLARAK DA ÜNLÜ MANKEN ÇİĞDEM SAVAŞ‘I SEÇTİ

MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, "Biz ürünlerimizde kalite güven güler yüzü kendimize ilke edindik, bu nedenle de Çiğdem savaş‘a ürünlerimizin yüzü olmasını teklif ettik. Çiğdem Savaş bizi kırmadı ve firmamızın yüzü oldu" dedi.

Hem set halinde satılan hem de tek tek satışı olan ürünlerin ortak özellikleri tamamen bitkisel olması. Complex 41, easy gold mask, magic sleep ve thinx krem tamamen bitkisel ürünler.

Kaynak: İHA