Beş Yıldızlı Oteller Ramazan Ayına Hazır

11 ayın sultanı Ramazan‘a sayılı günler kala turizmin başkenti Antalya‘da beş yıldızlı oteller Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

Beş Yıldızlı Oteller Ramazan Ayına Hazır
Ramazan ayı süresince oteller, bünyesinde oluşturduğu Osmanlı Türk motifleri ile dekore edilmiş özel Türk restoranlarında, yerli ve yabancı misafirlerine Antalya ve Osmanlı mutfağından Ramazan mönüleri sunacak. Otellerin hazırladığı mönülerin en büyük özelliğinin bol çeşit ve damak tadı olacağı ve Ramazan‘a özel eğlence programları ve orta oyunlarının sahneleneceği belirtildi.

SALTANAT KAYIĞI KEYFİ

Türkiye‘nin en büyük turizm yatırımlarından biri olan Mardan Palace, Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. 11 ayın sultanı Ramazan‘da misafirlerini Beşiktaş Restoran‘da ağırlayacak olan otel, hazırladığı Ramazan mönüsü ile misafirlerine leziz ve keyifli bir iftar sunacak. Mimari yapısıyla Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış Anadolu Yakası, Avrupa Yakası, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü ile İstanbul‘un minyatürünü andıran otelde, fasıl eşliğinde iftarını açan misafirler

ardından saltanat kayığı ile otel içindeki kanaldan tur atmanın da zevkini yakalayacaklar.

Mardan Palace Yiyecek İçecek Müdürü Ümit Erdoğan, Madran Palace‘nin 2010 yılında Dünyanın En İyi Lüks Oteli, Dünyanın En İyi Spa Oteli ve Dünyanın En İyi Royal Suite ödülü aldığını hatırlatarak, otellerinde Ramazan boyunca değişik iftar sofraları sunacaklarını bildirdi. 400 kişilik bir ekiple Ramazan‘da misafirlerine hizmet vereceklerini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: "Çok özel ustalarımız dünya mutfaklarından örnek yemekler sunacak. Bunun yanında Osmanlı ve Türk mutfağından da yemeklerimiz olacak.

Bir de açık büfe restoranımızda 300 çeşit yemek yer alacak."

Ramazan boyunca Türk misafirlerin yanı sıra Orta Doğu ve Afrika‘dan misafirler ağırlayacaklarını kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: "İftar sofralarımızda onlara zengin mutfağımızın çeşitlerini sunacağız. Özellikle, fıstıklı kebap, kuzu incik, Osmanlı usulü çilekli ve ahududu şerbetiyle çok sayıda soğuk meze menülerimizde yer alacak. Otel müşterinin yanı sıra iftar için gelen misafirlerimiz içinde özel programlarımız olacak. İftar menüsünün fiyatı içecek dahil 70 ile 90 TL arasında değişecek."

Kaynak: İHA