Trabzonspor Benfica maç sonucu (Şenol Güneş çok üzgün)

Trabzonspor Benfica maç sonucu. Trabzonspor Benfica maç özeti ve detaylar. Trabzonspor Benfica maçı Şenol hocayı üzdü. Trabzonspor Benfica maçı golleri ve Trabzonspor Benfica maçı detayları.

Trabzonspor Benfica maç sonucu (Şenol Güneş çok üzgün)
Trabzonspor Benfica maç sonucu. Trabzonspor Benfica maç özeti ve detaylar. Trabzonspor Benfica maçı Şenol hocayı üzdü. Trabzonspor Benfica maçı golleri ve Trabzonspor Benfica maçı detayları.Şenol Güneş, 2-0 kaybedilen Benfica maçının ardından çok üzgündü.

Takımının istediği skoru alamadığını söyleyen tecrübeli teknik adamın maç sonu düşünceleri şöyle: “Rakibi oyun başından itibaren kontrol etmeye çalıştık. Orta alanda pas yaparak pozisyon bulmayı düşündük. Ama düşüncelerimiz olmadı. 2. yarı takımın yorulması ve bazı oyuncuların mücadeleden düşmesi sonucu rakip golleri buldu. 1-0 daha iyi olurdu. Son dakika gelen gol olumsuzluk yarattı. Sahamızda 2-0, 3-0 kazanmak için sahaya çıkacağız.

İLK defa resmi maç oynuyoruz. İstediğimiz skoru alabilirdik. Her şeye rağmen oyuncuların iyi niyeti ve gayretinden memnunum. Benfica’nın oyuncuları hemen hemen hepsi milli takım oyuncusu.

MAÇTAN ÇOK ÖZEL POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

OFSAYT DEĞİL Mİ?

BİZİM kadro değişikliğimiz var. Bu maçı taşıdık ama sonuç bu olmamalıydı. Bu biraz da tecrübeyle ilgili bir olay. Burak’ın pozisyonu sanki ofsayt değildi gibi geldi bana.”

Bu defa BAŞARIR mı?

ŞAMPİYONLAR Ligi 3.ön eleme turunda Portekiz’in Benfica takımıyla karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Trabzonspor, daha önce 2 kez katıldığı Devler Ligi elemelerinde başarısız olarak gruplara hiç kalamamıştı. Bordo-mavililer, 2004-2005’te 2.ön elemede devirdikleri Skonta Riganın ardından 3. ön elemede Dinemo Kiev’e elenmekten kurtulamamıştı.

2005-06 sezonunda ise teknik direktör Şenol Güneş döneminde Kıbrıs Rum Kesimi’nin Anorthosis Famagusta takımına 2.ön eleme turunda 3-1 yenilen Trabzonspor, sahasında 1-0 galip gelmesine rağmen Şampiyonlar Ligi’ne yine ön eleme turunda veda etmişti.

En son F.Bahçe

LİGDE son 15 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik alan Trabzon, dün 178 gün sonra kaybetti.. Son olarak 30 Ocak tarihinde deplasmanda F.Bahçe’ye 2-0 kaybeden bordo-mavililer, 2011-12 öncesi 3 hazırlık maçını da berabere bitirmişti..

BENFİCA: 2 - TRABZON: 0
BENFİCA: Artur 7, Amorim 6 (Dk. 64 Maxi Pereira 4) , Luisao 8, Garay 7, Emerson 5, Javi Garcia 5, Perez 6 (Dk. 54 Nolito 7), Aimar 5 (Dk. 74 Witsel 4), Gaitan 7, Saviola 7, Oscar Cardozo 5
TRABZONSPOR: Tolga Zengin 5, Serkan Balcı 4, Giray Kaçar 4, Glowacki 6, Celustka 6, Colman 3, Zokora 7, Adrian 7 (Dk. 85 Pawel Brozek ?), Alanzinho 3 (Dk. 67 Aykut 3), Burak Yılmaz 4, Paulo Henrique 6
GOLLER: Dk. 71 Nolito, Dk. 88 Gaitan
SARI KARTLAR: Ruben Amorim, Javi Garcia, Nolito / Giray Kaçar, Zokora
HAKEMLER: Stephan Studer 5, Manuel Navarro 5, Sandro Pozzi 5 (İsviçre)
STAT: Luz