Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Sorgun M.O İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, inşaatı devam eden Sorgun Meslek Yüksek Okulu binasında incelemelerde bulundu.

Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Sorgun M.O İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, Prof. Dr. Hasan Yumak, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Eyyüp Ecevit ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Vekli ile birlikte inşaatı devam eden Sorgun Meslek Yüksek Okulu binasında incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Toplam 6 bin 800 metrekare arsa üzerine inşa edilen 2 bin 100 metrekarelik kapalı alanı bulunan ve 5 kattan oluşan meslek yüksek okulu 2011-2012 eğitim öğretim dönemi öncesi tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sorgun Meslek Yüksekokulunun son durumu hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Uçar, "Sorgun ilçemizde yapımına devam edilen meslek yüksekokulunun fiziki ve genel durumunu yerinde görmek üzere ilçemize geldik. Meslek Yüksek okulumuzun 2011-2012 eğitim-öğretim yılı öncesi tamamlanması planlanıyor. Meslek yüksek okulumuz da sondajcılık, bilgisayar programcılığı, yerel yönetimler, mimari restorasyon, özel güvenlik ve koruma bölümlerini açmayı planlıyoruz. Bu bölümler ilçenin yapısına uygun bölümler. Bu bölümlerden mezun olacak öğrencilerimiz rahatlıkla iş bulma olanaklarına sahip olacak. Bir an önce okulumuzun tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA