Çim Hokeyi Şampiyonasına Destek Veren İşadamına Plaket

Malatya Çim Hokeyi Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na verdiği destekten dolayı işadamı ve eski Milli tekvandoculardan Nevzat Alaca‘ya plaket verildi.

Çim Hokeyi Şampiyonasına Destek Veren İşadamına Plaket
Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen toplantıya Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF Malatya Başkanı Seyfullah Özdemir, antrenörler, sporcular ve daire müdürleri katıldı.

Türkiye Hokey Federasyonu‘nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Bayanlar Açık Alan Türkiye Şampiyonası nedeniyle Malatya‘ya gelen Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Malatya‘nın kayısısının yanında, hokey sporundaki başarısıyla da ünlü bir şehir olduğuna dikkat çekti. Karakan, “Malatya‘nın hokey sporunda önemli bir yere sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Antrenörlerin ve sporcuların canı gönülden çalıştığını da bizzat gördüm. Malatya‘da amatör sporun ve hokey sporunun sırtı yere gelmez. Özellikle yardımlarını esirgeyemeyen iş adamlarınızın katkılarıyla Malatya sporu hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise böylesine önemli bir organizasyonun ev sahipliğini Malatya’ya verdiklerinden dolayı başta Federasyon Başkanı ve diğer kurul üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Fındıklı, “Tüm takımlarımıza her konuda yardımcı olmak ve şampiyonayı kazasız ve sorunsuz bitirmek bize onur verdi. İster galip gelinsin ister mağlup olunsun kazanan Türk sporu ve Türk Hokeyidir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından diğer illerden gelen hakem, antrenörler ve sporculara katkı sağlayan İşadamı Nevzat Alaca‘ya plaket verildi.

Kaynak: İHA