Köyceğiz’De Plaj Volebolu Uluslar Arası Bayan Voleybol Turnuvası Başladı

Köyceğiz Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilen ve Türkiye, Amerika, Ukrayna, Fransa, Kanada, Moldova, Brezilya, Norveç, Arjantin ve Bulgaristan’ın katıldığı uluslar arası bayan plaj voleybolu turnuvasının Köyceğiz etabı başladı.

Köyceğiz Delta Tesisleri’nde yapılan müsabakaların ilk gününe Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Köyceğiz Emniyet Müdürü Zeki Taşkıran, turnuvaya katılan sporcular, organize heyeti ve vatandaşlar katıldı. Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, “İlkYaz Boyunca Köyceğiz Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak düzenlediğimiz bu son organizasyonumuz. Epirden ekibine de çok teşekkür ediyorum. Bol sporlu, bol eğlenceli bir 3 gün geçmesini diliyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Ardından turnuvanın ilk gün maçlarına geçildi. Gece geç saatlere kadar devam eden turnuvanın ilk mücadelesinde Bridget ve Heather’in yer aldığı Amerika takımı ile Nataliia ve Diana’nın yer aldığı Ukrayna takımı karşılaştı. Maçı Ukrayna 2-0 kazandı.

Bu maçın ardından Kamile ve Zen’in yer aldığı Türk takımı ile Gökçe ve Vanesa’nın yer aldığı Fransa takımı karşılaştı. Bu maçı da Türkiye 2-0 kazandı.

Epirden Beach Volley Köyceğiz Etabı Pazartesi günü yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

TERÖRE TEPKİ

Turnuvanın açılışında şehitlerde unutulmadı. Açılış seremonisine Türkiye, Fransa ve Amerika takımları siyah renkli ve Türk Bayrağı bulunan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazılı forma ile katıldılar.

Kaynak: İHA