Yazarlar Ve Şairlerden Yaz Sohbeti

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) yönetimi, üyeleriyle birlikte sohbet toplantıları düzenliyor. Şiir dinletilerinin yapıldığı toplantılar Kazdağları‘nda zirve yapacak. Dernek yönetimi 20 Temmuz‘da Kaz dağı Şiir Günleri etkinliği düzenleyecek.

Balıkesir asri Mezarlık‘ta bir araya gelen BAYŞAD yönetim kurulu üyeleri Yusuf Akgül, Mustafa Keser, Taşkın Sarıca ve üyeler Necmi Yaprak, Yaşat Kutlu, Nihat Karayel, Ayşenur Kaya, Hamide Toker, Filiz Altıok Durak, Beyhan Tokmak ve eşi Süleyman Tokmak ile Mustafa Baydemir‘in hazır bulunduğu şiirli sohbette unutulmaz bir gece yaşandı. Yaşar Kutlu‘nun Mustafa Keser‘in eşi Müyesser hanımın vefatının 3. yılı nedeniyle yazdığı şiiri okuması duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Şairlerin kendi şiirini okudukları gecede Mustafa Baydemir‘in Erdem Beyazıt‘tan okuduğu bir şiir dernek üyelerini duygu seline boğdu.

CEMAL SAFİ GELİYOR

Öte yandan 20-21 Temmuz tarihleri arasında BAYŞAD‘ın ilk önemli organizasyonu olan Kazdağları Şiir Akşamları ile ilgili değerlendirme yapıldı. Dernek sekreteri eğitimci Yusuf Akgül, program ile ilgili gerekli girişimlerin tamamlandığını, çok iyi bir program olması için çalıştıklarını söyledi. Ünlü şair Cemal Safi ile birlikte Türkiye‘nin dört bir tarafından tanınmış şairlerin katılması beklenen Kazdağı Şiir Günlerini heyecanla beklediklerini ifade eden dernik yönetim kurulu üyesi Taşkın Sarıca, Kazdağları Şiir Günlerinin BAYŞAD için bir dönüm noktası olacağını ifade ederek, "Kusursuz bir organizasyon olması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA