Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Özaydın:

Eskişehir Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Özaydın, terör örgütü‘nün yine köy bastığını ve asker kaçırdığını söyledi.

Özaydın yaptığı basın toplantısında, "Son günlerde bölücü terör örgütü PKK‘nın siyasi sözcülüğünü yapıp terör örgütüne asla terör örgütü demeyen zihniyet işi iyice ileri götürerek güvenlik güçleriyle bölgeye hizmet için giden imam, öğretmen, gibi kamu görevlerimizi şehit eden, köy basıp masum vatandaşlarımızı çocuk, yaşlı, kadın demeden katleden eli kanlı terör örgütü mensuplarına övgü düzmekte birbirleriyle yarışır hale gelmiştir. Bomba eylemlerinin yaptıkları eylemelri rahatlıklarına borçlu olduklarını söyleyen zihniyet uluslararası normlarda terörist ilan edilenleri de kahraman ilan edecek kadar ileri gitmişlerdir" dedi.

Özaydın açıklamasını şöyle sürdürdü; "Terör örgütünün siyasi söylemlerini söyleyenler, tarih önünde eli kanlı terör örgütünün yaptıklarını unutturmayacaklarını gibi konuşmaları ve eylemeleri tarihin utanç sayfalarında yer alacaktır. Şehit aileleri ve malul gazilerin var olduğu şehitlikler yok edilmediği sürece eli kanlı terör örgütünün katliamları ve onun ihanet çemberinde bulunanların yaptıkları asla unutulmayacaktır. Suçlu suçluyu övenlere gereken cevabı hukuken vereceği günü sabırsızlıkla beklemekteyiz."

Kaynak: İHA